-

Gupse Özay kimdir - biyografi - yaşı - nereli?

23 Mart 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Gupse Özay (30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu. Yalan Dünya (2012) Nurhayat karakterini canlandırıyor.

*Gupse ismi Çerkesçe bir isim olup,  anlamı: gönülden olan, candan, sevecen demektir.


Yalan Dünya dizisinin Nurhayat'ı Gupse Özay 1984 doğumlu ve dizilere, setlere hiçte yabancı değil. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema, Televizyon bölümü mezunuGupse Özay dizi setlerinde ve kamera arkasında çalıştı. Ayrıca senaristlik yaptı. Ayrıca Beyaz Show'un skeçlerinide yazmaya başladı. Şimdide Yalan Dünya dizisinde sevgilisi tarafından terk edilen Nurhayat'ı canlandırıyor.
Adını daha geniş kitlelere Nurhayat rolüyle duyuran Gupse ÖZAY üniversite mezuniyeti sonrası ilk olarak reklam yazarlığı yaptı. Ayrıca yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı belgesel ve kısa filmleri de olan Gupse Özay; televizyon sektöründe birçok dizi projesi ve Tv programında senarist olarak görev yapmıştır. Özellikle Beyaz Show 'da “Oldu Teşekkürler” adı altında hazırladığı skeçleri çok beğenilmiştir.







Yalan Dünya dizisinin ilk bölümünden itibaren en çok konuşulan karakterlerinden biri de şüphesiz Gupse Özay'ın canlandırdığı Nurhayat. Çok hızlı konuşan, erkeklerle ilgili her şeyi bildiğini zanneden ve en büyük hayali evlilik olan bu karakter için Özay "Ortada daha damat adayı bile yokken gelinliğini seçen arkadaşlarım var. Yani Nurhayat için gözlem yapmak çok kolaydı" diyor.

                                                                  

Yalan Dünya'nın güzel oyuncusu Gupse Özay, Beyaz Show'a katılan Carlos Martin'e olan hayranlığını sosyl paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştı.
                                                           

Biscolata erkeği reklamı ile Türkiye'de tanınmaya başlayan İspanyol manken Carlos Martin, önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan 'Yağmurdan Kaçarken' dizisi ile atv ekranlarında olacak.Yağmurdan Kaçarken dizisinin tanıtım çalışmaları için Beyaz Show'a katılan yakışıklı oyuncuya genç kızlar sosyal paylaşım sitelerinden hayranlıklarını belirttiler.Bu hayranlık belirtenlerin arasında Yalan Dünya'nın güzel oyuncusu da vardı. Gupse Özay, Twitter üzerinden Carlos Martin'e hayranlığını belirtti.Özay, "Beyaz Show'a Carlos Martin çıktı. Allah sahibine bağışlasın. Teli falan varsa verin bir kutlayayım çocuğu arkadaşça kardeş gibi yani cidden. Çıkışta acaba arabanın bagajına mı kapatsak bunu? Birlikten kuvvet doğar kızlar he? Hep beraber. Suyuna ilaç atın geliyorum" dedi.

                  

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-