-

Burcu Biricik kimdir - biyografi

5 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Kanal D’nin yeni yarışma programı “Artiz Mektebi”nin 20 finalisti, haftalar süren bir maratonun sonunda belirlendi.Türkiye’nin dört bir yanında yapılan elemeler sonunda seçilen 44 yarışmacı adayı, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’ndeki seçmelerde Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar’dan oluşan “Artiz Mektebi” jürisi ile Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin, Kanal D yöneticileri, Artiz Mektebi eğitmenleri ve program yapımcılarından oluşan seçme heyetinin karşısına çıktı.

Finalde yarışacak 20 yarışmacıyı belirlemek, heyeti oldukça zorladı. Sonunda 10’u erkek, 10’u kadından oluşan finalistler belirlendi. Yarışmacılar, moderatörlüğünü Osmantan Erkır’ın yapacağı “Artiz Mektebi”nde usta hocalardan oyunculuk, şan ve dans dersleri alacaklar. Yarışma boyunca her hafta hazırlayacakları gösterileri de canlı yayında jürinin karşısına sergileyip Türkiye’nin yeni ekran yüzü olmak için yarışacaklar.

BURCU BİRİCİK

Doğum yeri: Antalya

Boy: 1.70 m.

Doğum tarihi: 04.05.1989Hakkında: Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol aldı. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında Miss Mediterranean kraliçesi seçildi.






0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-