-

TT Arena'da Antalya maçı öncesi Drogba show

10 Şubat 2013 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Galatasaray’da, Didier Drogba çılgınlığı yaşanıyor. Cim-Bom’un, Wesley Sneijder’den sonra kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli yıldızın varlığı bile taraftarı heyecanlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın bugün Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı Süper Lig maçının biletleri tükendi. Kombinelerle beraber 51 bin 400 koltuğun dolu olduğu, sadece konuk ekip için ayrılan biletlerin bir bölümünün elde kaldığı bildirildi.
Çin ekibi Shangai Shenhua ile yollarını ayırdıktan hemen sonra Galatasaray’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan ve önceki gün Atatürk Havalimanı’nda binlerce taraftarın karşıladığı Drogba’yı bu kez Türk Telekom Arena’da görmek isteyenler bu arzularına kavuşacaklar. Lisansı henüz çıkmadığı için forma giyemeyecek olan Drogba buna karşın maçı izlemeye gelecek.

Sürpriz yapılacak
Sarı-kırmızılılar, Arena’yı dolduracak taraftarların Drogba heyecanını yine doya doya yaşaması için bir dizi etkinlik hazırladı. Buna göre Fildişi Sahilli futbolcunun maçtan 1 saat önce yeşil çimlerin üzerine çıkarılması ve taraftarı selamlaması düşünülüyor. Drobga’nın karşılaşmayı Başkan Ünal Aysal ile beraber izleyeceği belirtildi. Dünyaca ünlü oyuncu maç boyunca Aysal’ın 3048 nolu locasında olacak.
Milliyet yine yanındaydı
Drogba ile Güney Afrika’da röportaj yapan Milliyet, Fildişi Sahilli yıldızın, İstanbul’daki ilk kahvaltısında yine görev başındaydı. Otelin normal müşterilerinin alınmadığı sadece suitte kalanların girebildiği 11. kattaki salonda Başkan Ünal Aysal’ın özel danışmanı Bülent Tulun, menajer Ceylan Çalışkan, kendi menajerleri, basın danışmanı ve kardeşleri ile kahvaltı yapan Drogba’yı, Milliyet görüntüledi. Otelin 16. katındaki suit odalarda kalan Drogba ve yakınlarının, 1 hafta burada konaklayacağı daha sonra eve taşınacağı belirtildi.
İlk imzalar!
Fildişi Sahilli yıldızın, Point Otel’de kaldığını öğrenen iki çocuk günün erken saatlerinden itibaren imza alabilmek için bekledi. Bunu gören Bülent Tulun, otel görevlilerine, “Çocukları yukarı çıkartın” dedi. Abdurrahman ve Ahmet adlarındaki iki kardeş, 11. kata çıkarılırken Drogba minik hayranlarına ilk imzayı burada verdi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-