-

Milan – Barcelona maçı hangi kanalda özeti ne zaman?

20 Şubat 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Barcelona ile Milan karşı karşıya gelecek. San Siro’da oynanacak olan ilk etap mücadelesi saat 21:45′te başlayacak ve D Smart spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.Milan Barcelona Şampiyonlar ligi maçını D smart spor 2 ve Azarbaycan idman Tv canlı olarak yayınlayacak
EL SHAARAWY DÖNÜYOR
Bu sezon lige kötü bir başlangıç yapan; fakat sonradan aldığı sonuçlarla toparlanan AC Milan’da gol yollarındaki önemli ismi El Shaarawy Barcelona karşısında ilk 11′de olacak. Dizindeki sakatlık yüzünden bir süre dinlendirilen genç yıldız Barcelona karşısında hücumdaki en önemli kozlardan biri olacak. Yeni transfer Mario Balotelli, Manchester City’nin Şampiyonlar Ligi listesinde olduğundan bu mücadelede forma giyemeyecek. Milan sakat olan Nigel de Jong’dan yoksun sahaya çıkacak. Hafif sakatlığı bulunan Pazzini’nin de mücadelede yer alması bekleniyor.
BARÇA SAĞLAM GELİYOR
Tüm kulvarlarda dolu dizgin devam eden Katalan ekibinde Adriano, David Villa ve Eric Abidal dışında hiçbir eksik bulunmuyor. Hafif sakatlığı bulunan Xavi Hernandez ise zorlu Milan deplasmanında yerini alacak.
Notlar:
* Milan Serie A’da son 7 maçtır yenilmiyor ve evinde oynadığı son 6 maçtan da galibiyetle ayrıldı.
* Barcelona ile Milan Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sezonda 4 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 2′sini İspanya temsilcisi kazanırken 2 maç da berabere bitti.
* Barcelona’da yıldızlaşan Bojan Krikic 2007-11 arasında 163 müsabaka oynayarak 41 gol kaydetti. Krikic görev verilirse Milan formasıyla eski takımına karşı forma giyecek.
* Katalanlar Milan’la oynadığı son 7 maçta yenilmedi. Toplamda ise Milan’ın 6 galibiyeti bulunuyor. 7 maç berabere biterken 5 karşılaşmadan da Barcelona zaferle ayrıldı.
* Şampiyonlar Ligi’nde 56 golü bulunan Lionel Messi Ruud van Nistelrooy ile aynı seviyede bulunuyor. Devler Ligi tarihinin en golcü oyuncusu Raul Gonzalez’in (71) de gerisinde bulunuyor.
* Barcelona Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı sın 11 deplasman maçını kazandı. Bu turu geçerlerse üst üste 6. kez çeyrek finale ulaşmış olacaklar.
MUHTEMEL 11′LER
Milan:Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Montolivo, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Pazzini, El Shaarawy
Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Fabregas, Pedro, Messi
Iniesta
Saat: 21.45
Yayın: Smartspor 2 – Idman TV
Stat: San Siro

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-