-

Rasim Ozan Kütahyalı'ya Galatasaray'dan Sneijder Tepkisi

15 Ocak 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sneijder geliyor!

Dün gece Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' adlı programda Rasim Ozan Kütahyalı'nın ortaya attığı “Sneijder bu gece 01.30’da özel uçakla İstanbul’a geliyor" iddiaları üzerine sosyal medyada organize olan bir grup Galatasaray taraftarı havalimanına geldi.











Saatlerce havalimanında bekleyen taraftarlar iddiaların yalanlanması üzerine büyük tepki gösterdi.



Dün akşam 'Sneijder şu anda uçakta İstanbul'a geliyor" iddiasıyla ortlaığı karıştıran yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki yağıyor.

Başta Galatasaraylılar'dan olmak üzere sporseverler Kütahyalı'nın asılsız iddiaları üzerine sinir küpüne döndü. Hatta bazı taraftarların bu iddialara inananarak hava limanına kadar gitmesi Kütahyalı'ya yağana tepkileri daha da katladı.

İşte Twitter'daki tepkilerden bazıları;

@serci_o : Biz size o kadar Rok'a güvenmeyin dedik inanmadınız... Ne oldu geldi mi Sneijder...
@cisemarslan : Kılavuzu ROK olanın hali Galatasaray taraftarı gibi olur...
@ozgurakose : Rasim Ozan Kütahyalı ' ya inanıp, havaalanına koşan Galatasaraylılar, sonsuza kadar "YANLIŞ ANONS" esprisini kullanmasınlar bence ayıp olur.
@oguzhanyavuz24: Rok (Rasim Ozan Kütahyalı) dünyaya tepki olarak gelmiş...
@mertvekendisi: Türk Spor Basını Rasim Ozan Kütahyalı'ya kaldı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir sözü ile insanlar gece havaalanına gidiyor. Ağla Türkiye.
@zoomine: "Rasim Ozan Kütahyalı" yı güvenilir kaynak sayan GS taraftarları Havalimanında toplanıp bir kez daha düşünmüşler.
@nidakonacakli: Rasim Ozan Kütahyalı ve Mehmet Baransu'nun yorumcu olduğu bir ortamda, ben futbol Gurusuyum.. Mütevazi olamam
@hmerdogan: Rasim Ozan Kütahyalı sen galatasaryı olma ve galatasaray hakkında yorum yapmada ne halt biliyorsan onları yap uzak dur bu renklerden..

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-