-

Şok Market İş Başvurusu Formu Personel Alımı 2013

11 Aralık 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


ŞOK Marketler T.A.Ş. 1995 yılından beri perakende sektöründe hizmet vermektedir. Firmanın Temmuz 2012 itibariyle 68 ilde 1200’ü aşkın mağazası bulunmaktadır.

Şok Market İş Başvurusu Formu Personel Alımı 2013

Şok eleman alımı, Şok İş Başvuru Formu, Şok İş Başvurusu, Şok Marketler, Şok Marketler İş Başvuru formu, Şok Marketler İş Başvurusu, Şok personel alımı
2015 yılı sonunda 2500 market, 12.500 kişiye isdihdam ve 5 milyarlık ciro hedefliyor. İndirim marketi olmasına rağmen trvikipedi.com Türkiye’de ilk defa uygulanan konsepte göre modern mağazalar şeklinde dizayn edilen ŞOK Marketlerde pırıl pırıl tezgahlar, düzgün raflar, mükemmel ışıklandırma ile sunulan, dönemsel aksiyon ve
promosyon olanaklarıyla hesaplı alışveriş fırsatı sunuluyor. Şok mağazalarından alışveriş yapan müşteriler zevkli, kaliteli ve ekonomik alışveriş deneyiminden memnun kalıyor. Şok Marketler yeni mağazalar açılmadı ve mevcut mağazalarının büyümesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Şok marketleri geçen yıl 1800 kişiyi işe aldı, dört yılda ise 8 bin kişiyi işe almayı planlıyor.
ŞOK Market Ailesine; Bölge Sorumlusu, Mağaza Görevlisi, Mağaza Yöneticisi veya Yönetici Adayı ve Genel Merkez Pozisyonlarından birisinde iş imkanı bulabilirsiniz.

Şok Market İş Başvurusu Formu için Tıklayın

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-