-

Raul Meireles'in cezası - Sosyal medya Twitter yorumları

20 Aralık 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Raul Meireles Galatasaray Maçında Hakem Halis Özkahya'ya yaptığı hareketlerden dolayı 11 toplamda ise 12 maç ceza aldı.


Sosyal medyada cezaya  Tepkiler  şu şekilde:


Meireles'e 11 maçlık cezayı kimse tükürdüğü için falan verildiğine inandıramaz beni. 55 bin kişiye o armayı gösterdiği için verildi o ceza.

Meireles'e 11 maç ceza verildiğini duyunca adam mı öldürdü diyen fenerliler, konu Engin Baytar'ken buralarda kahkaha atıyorlardı

Meireles'e 11 mac mi vermisler? Az vermisler yine bizim yonetim aciklama yapar pfdk hepimizin elestirmenin alemi yok diye..

Benim Beşiktaşlılığıma kimse laf edemez ama; Meireles'e 11 maç ceza verilmesi etik açıdan Engin Baytar'la kıyaslanılmasını akıl almıyor!

Meireles'e 11 maç ceza vermisler nasıl bir şey bu eğer herkese adalet varsa bir kez de Fenerbahçeye işlese o adalet iyi olurdu.

Meireles'e 11 mac ceza.. Kariyere gasp etmek bu olmali. Iyi PFDK'dan 11 ay hapis cezasi cikmadi.

Meireles'e 11 maç vermişler abartmışlar bence. Raporda tükürdü demiyor konuşurken tükürüğü yüzüme geldi diyor bu normal bi durum.

Meireles'e 11 maç verilince Aykut sevinmiştir. "Oh rahat rahat Selçuk'u oynatıp, 'başka çarem yoktu' diyebilirim" diye.

Engin Baytar 11 Maç Ceza Aldığında Zil Takıp Oynayanlar ŞimdiMeireles'e 11 Maç Ceza Geldi Diye Mayalı Aklıyla Kıyamet Koparmaya Çalışıyor !

Meireles'e 11 maç ceza verilmesi bana saçma geldi. Hakemler hata yaptığında bu kadar ceza veriyor musunuz ki futbolcuya bu cezayı verdiniz.

Meireles'e 11 maç ceza. ulan tamam 5 maç falan verseniz anlarım da yuh artık be 11 maç ne? hakemin yakasına yapışmadı ya bu herif!!!

Meireles'e 11 cinsel yonelimi "GAY" olan hakemler de vardir bu seni rahatsiz ediyorsa futbolu birakir ego ve komplekslerinle yasarsin

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-