-

Nagehan Kaşıkçı hakkında bilgiler - Biyografi

14 Aralık 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Necati Şaşmaz’ın sürpriz şekilde evlendiği Nagehan Kaşıkçı’nın babası Ahmet Kaşıkçı’nın, ünlü oyuncunun babası Abdulkadir Şaşmaz’ın müridi olduğu öğrenildi.

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın görücü usulüyle evlendiği ortaya çıktı.

Oyuncu Nur Fettahoğlu’yla ilişkisini kısa bir süre önce noktalayan Şaşmaz, senarist-yazar Ömer Lütfi Mete’nin 20 yaşındaki yeğeni Nagehan Kaşıkçı ile evlenerek herkesi şaşırttı.

İddiaya göre evliliğe, Necati Şaşmaz’ın babası, Elazığ-Harput merkezli Kadiri Tarikatı’nın şu anki şeyhi Abdulkadir Şaşmaz karar verdi.

41 yaşındaki oğluna “Yaşın geldi, artık evlenmelisin” diyen Abdulkadir Şaşmaz, gelini olarak da yıllardır görüştüğü müritlerinden Ahmet Kaşıkçı’nın kızını uygun gördü.




Babasının isteği üzerine Yıldız Teknik Üniversitesi siyaset bilimi üçüncü sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı’yla tanışan Necati Şaşmaz, kısa sürede evlilik hazırlığına başladı.

İki aydır görüşen çift, 12.12.2012 tarihinde Şaşmaz’ın Çengelköy’deki villasında nikâh masasına oturdu.

Ünlü oyuncu, nikâhı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın sorusuna “evet” yanıtını vermeden önce besmele çekti. Nikâhtan sonra da annesinin elini üç defa öptü.

  Annemle babamın evlilik tarihi

Düğün için 12.12.2012 tarihini seçen Necati Şaşmaz, yıldırım nikâhı kıymadıklarını söyledi, “Hazırlıklı bir şekilde, planlı programlı gerçekleşen bir düğün oldu. Bu tarihi özellikle istemiştim, çünkü anne ve babamın evlilik tarihi de 12.12’ydi” dedi.

  Balayı Maldivler’de

Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı, sadece aileleri ve yakın çevrelerinin katıldığı nikâh töreninin ardından Ataşehir’deki Wood Cafe’de küçük bir davet verdi. Çiftin balayını Maldivler’de geçireceği ve dönüşte Beylerbeyi’nde oturacağı öne sürüldü.


Nur’un doğum gününü de orada kutladı

Necati Şaşmaz, düğün kutlamasını yaptığı Ataşehir’deki Wood Cafe’de geçen yıl aralık ayında da eski sevgilisi Nur Fettahoğlu için doğum günü partisi yapmıştı.


Twitter’ı kapattı

Necati Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ile ayrıldıklarını geçen ay yaptığı basın açıklamasıyla duyurmuştu. Fettahoğlu, Şaşmaz’ın evlilik haberinin basına yansımasının ardından dün Twitter hesabını kapattı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-