-

Müge Anlı - Tatlı Sert programı iletişim bilgileri - ATV

10 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Atv’de yayınlanan Müge Anlı’nın Sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Nasıl Gidilir? Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Nasıl Gidilir? Aşşağıda Açıkladığım Şekilde Gidilir Ben Hiç Gitmedim Ama Araştırdım Buldum. Bu Konuyuda Sizlerle Paylaşmayı Düşündüm Umarım Yararlı Olur Evet konumuza geri dönelim konumuz Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Nasıl Gidilir? evet Aşşağıda yazdığım gibi gidilir Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Gidenler Yorum yazmak isterseniz aşşağıdaki yorum bölümüzü kullanabilirsiniz.


Iste size Müge anli`ya ve tatli sert programina ulasabileceginiz mail , facebook ve web sitesi adresi

Başvuru için : 0212 354 44 25 - 0212 354 44 26
Canlı yayın : 0212 639 42 63 - 0212 639 50 17

e-mail ile ulaşmak için;

Alıntı:
tatlisert@mugeanli.com.tr
Facebook Adresi 
Anmelden | Facebook



Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya geliyor. Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir arena… Programda birbirinden farklı faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.
Atv İletişim Bilgileri:
Adres: Barbaros Bulvarı. No: 125, Cam Han, Beşiktaş, İstanbul
Telefon: 0 216 474 20 20 0 216 474 20 20
E-posta: iletisim@atv.com.tr
Atv’de Yayınlanan Müge Anlı’nın Sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Katılmak için Aşşağıdaki Bağlantıya Tıklayın:
http://www.atv.com.tr/Yayinlar/magazin_eglence/muge_anli_ile_tatli_sert
Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya geliyor. Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir
Programda birbirinden farklı faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-