-

İkizler Burcu için 2013 yorumları - Yeni yılda ikizler burcu

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar




Sevgili İkizler Ocak ayı itibariyle yeni bir döneme adım attıonız.Adımlarınızı bilinçli atmanız, işle ilgili 'niyetlerinizi' netleştirmeniz size zaman kazandıracaktır. Bu ay ana hedefinizin dışında kalan konulara enerjinizi kanal ize etmemeye çalışın. Yaşanabilirleriniz.. Venüs’ün verdiği ışıltı sayesinde, yazdıklarınız, konuştuklarınız, Vizyonunuz ve fikirlerinizle etrafınızı etkilemeniz, şirketin içinde olumlu bir etki yaratacak. Şans size gülüyor.

Rüzgâr arkadan eserken büyük adımlar atmaktan çekinmeyin. Sonuçları şu sıralar göreceksiniz. Eve ait konularda yeni girişimlerde bulunmak için senenin en uygun dönemlerinden birindesiniz. Yeni mobilya ve aksesuarlar alma, taşınma, tamirat, ev kiralama, satma, satın almak veya mülkle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Size rahat soluk aldırabilir. Yine zarar gördüğünüz bir konu, bu ay sonu, bitecek, Yine bazı, İkizler işle yuva arasında kalacaklar. İkilem yaşayacaklar.

Sizin için önemli olan şeyleri bir anlık öfkeye, bıkkınlığa kurban etmeyin. Her durumda yine, İkizler burcundaki Jüpiter’in Ay’la olumsuz açısı nedeniyle Özellikle 21 Mayıs gibi yani burcun ilk günlerinde doğanlar kariyer hedeflerinde kararsız kalabilir ve belirsizlik yaşayabilirler. Abartılı konuşmalar, harcamalar, aşırı yemek, hız, çok yorulmak, uyumak, aşırı iyimserlik veya kötümserlik gibi durumlara karşı tedbirli olmakta fayda var. Diğer yanda Seyahatler veya yurtdışı bağlantılı işler ön planda olabilir. Sizi derin düşüncelere sevk edecek olaylar...


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-