-

21 Aralık'ta İstanbul'da okullar tatil mi - Kaç gün tatil

20 Aralık 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


 istanbul kar tatili, okullar kar tatili, istanbul valiliği kar tatili, 21 aralık kar tatili istanbul, istanbul okullar kar tatili , okullara kar tatili , 21 aralık istanbul kar tatili 


İSTANBUL OKULLAR TATİL EDİLDİ 21 ARALIK 2012 , İSTANBUL OKULLAR TATİL EDİLDİ 20 ARALIK 2012 ,İSTANBUL OKULLAR TATİL EDİLDİ 21 ARALIK 2012
Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yarın okullar tatil edildi.
İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.
Meteorolojinin buzlanma, don ve kar uyarıları bu sabahtan itibaren İstanbul'da kendini gösterdi.

Özellikle yüksek kesimler ile Anadolu ve Avrupa yakasındaki bazı ilçeler beyaz örtüye büründü. Sarıyer, Çekmeköy ve Ümraniye yağışın etkili olduğu yerler arasında.
Kar yağışı ve buzlanmanın trafikte neden olduğu yoğunluk, okula giden öğrenciler ile işlerine giden vatandaşlara zor anlar yaşattı.
E-5 Beylikdüzü mevkiinde İstanbul istikametine doğru trafik tamamen durdu.
AKŞAM SAATLERİNE DİKKATBelediyenin tuzlama araçları aralıksız çalışırken, kar yağışının akşam saatlerinde kuvvetini artırması, yarın öğleye doğru da etkisini yitirmesi bekleniyor.
UYARI GELMİŞTİ Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son açıklamada, Doğu Anadolu, Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Göller yöresi için buzlanma ve don uyarısında bulunulmuş, Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Yalova) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yaşanabileceği kaydedilmişti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-