-

Galatasaray isterse Kaka'yı alır mı?

16 Ağustos 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Transfer döneminde "Galatasaray isterse Hamit'i de Melo'yu da alır" açıklamasını yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, bu kez de "Galatasaray isterse Kaka'yı alır" dedi.

SPORX ÖZEL - Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, sadece Türk spor basını değil Avrupa basınında da geniş yankı uyandıran Brezilyalı süper yıldız Kaka hakkında Sporx.com'un sorularını yanıtladı.

ÜNAL AYSAL BEKLENİYOR
Bir süredir flaş bir transfer yapabilmek için büyük bir çaba harcayan ve Fatih Terim'in istediği 'Kaka'yı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray bu konuda net adımlar atmaya başladı.

Kaka'nın transferi için Real Madrid ve oyuncunun temsilcileri ile pazarlık masasında ola sarı-kırmızılı yönetim, transferde rötüşları yapmak için başkan Ünal Aysal'ın İstanbul'a dönmesini bekliyor.

"1 AY ÖNCE DE GÖRÜŞTÜK, ŞİMDİ DE GÖRÜŞÜYORUZ"
Kaka'nın Galatasaray'a transferi hakkında Sporx.com'dan Fatih Şamlıoğlu'na konuşan Refik Arkan, "Galatasaray isterse Kaka'yı alır" dedi. Aynı sözleri daha önce Hamit Altıntop'un Galatasaray'a transferi sürecinde de dile getiren Arkan, "Galatasaray, Melo ile görüştüğü gibi Kaka ile de görüşüyor. Bunlar yeni gelişmeler değil. Kaka için 1 ay önce de görüşme yaptık, hala da bazı görüşmelerimiz var. Oluşan şartları değerlendiriyoruz, bakacağız. Galatasaray isterse alır. Başkanımız Ünal Aysal'ın İstanbul'a dönmesini bekliyoruz, daha sonra bu konudaki karar verilecek. Çilek olabilir" dedi.

KISA SÜRELİ KOMBİNE PAKETLERİ DE YOLDA
Galatasaray'ın taraftarının kombinelere bu sezon büyük bir talep gösterdiğini dile getiren Arkan, "1 Ağustos itibariyle 38 bin kombine sattık ancak bu rakam ay sonunda güncellenecek ve 41 bine yakın bir rakam ortaya çıkacakŞu anda kombine satışlarını nispeten durdurduk ancak bu satışlarımız için özel paketler hazırlanıyor. Taraftarlarımıza kombine almaları karşılığında promosyon paketleri sunulacak. Sanırım bu da en geç 1 ay içerisinde hazır olacak. Ayrıca kısa süreli kombine paketleri de hazırlanıyor." şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın ekonomik olarak da her geçen gün iyi bir duruma geldiğini ifade eden Arkan, "50 milyon dolar olan vadeli borçlar şu anda 20 milyon dolar seviyesine geriledi. Genel borç miktarlarında da önemli azalmalar var. Daha yeni başlıyoruz, her şey çok daha iyi olacak" dedi.

"TT ARENA'YI DAHA DEVRALMADIK"
Galatasaray'ın hisse satışlarının bir tehlike arz etmediğini belirten Arkan, hisselerinin yönetimin daha önceden yapılan sözleşmeler ile yüzde 25'lik bir hak olmasında dahi sarı-kırmızılı yönetimde olduğunu dile getirdi.
Türk Telekom Arena'nın hala Galatasaray'a devredilemediğinin de altını çizen Arkan, "TOKİ, şu anda stadın müteahhit firmasını denetledi. Daha sonra TOKI konu hakkında bir rapor hazırlayacak ve stat öncelikle Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne devredilecek. Ardından da biz GSGM'den stadı devralacağı ve stat çevresinde yapacağımız tüm çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştu.
ÖZEL HABER - Fatih ŞAMLIOĞLU

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-