-

Galatasaray - Fenerbahçe süper kupa maçı atv'de şifresiz mi?

12 Ağustos 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

TFF tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen TFF Süper Kupa, bugün Erzurum’da sahibini bulacak. 2011-12 Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, organizasyon tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.
Yeni Erzurum Stadı’nda saat 20.55′te başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Süleyman Abay da karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak. MHK, Süper Kupa 2012 ile birlikte bir ilke imza atarak bu maçta çizgi hakemlerini görevlendirdi. Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek bu finaldeçizgi hakemi olarak görev yapacak.
Bu ‘Süper Derbi’yi’ 2013mersin.net’ten dakika dakika canlı olarak takip edebilirsiniz.

Süper Kupa Maçı 12 Ağustos Pazar Günü ATV’de

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı 12 Ağustos Pazar günü Saat 20:55′ten itibaren naklen canlı yayınla ATV ekranlarında olacak.
103 yıllık ezeli rekabetin 372.randevusu Erzurum’da tarihi bir maça sahne olacak. Süper lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye kupası galibi Fenerbahçe tarihlerinde ilk kez süper kupa finalinde karşı karşıya gelecek.
Kadrolarını yeni transferlerle takviye eden ezeli rakipler 0-0 sona eren şampiyonluk maçından sonra ilk kez rakip olacak. atv süper derbiyi 20 kamera ile ekrana taşırken, hd kalitesiyle yapılacak yayın futbol severlere keyifli anlar yaşatacak.
Pazar akşamı saat 20.55′de başlayacak karşılaşmayı Ender Bilgin anlatırken, Levent Tüzemen ve Gürcan Bilgiç yorumlarıyla mücadeleye renk katacak. atv maç önü atmosferi de saat 20.20′den itibaren bütün yönleriyle ekrana getirecek.
GALATASARAY YİNE KUPAYI İSTİYOR
Galatasaray geride bıraktığımız sezonun son maçında ezeli rakibi Fenerbahçe ile berabere kalarak kazandığı Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunun ardından Erzurum’da da kupayı kazanmak istiyor.
EKSİKLER VE SÜRPRİZ CULIO KARARI
Zorlu karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılıların tecbüreli teknik direktörü Fatih Terim, Emanuel Culio’yu sürpriz bir şekilde Fenerbahçe maçı kadrosuna almadı. Burak Yılmaz ve Ujfalusi cezaları nedeniyle Erzurum’a gitmezken Felipe Melo da kadroya dahil edilmedi. Bu isimlerin yanı sıra takımdan gönderilecek olan Milan Baros da Erzurum’a götürülmedi.
FENERBAHÇE RÖVANŞ PEŞİNDE
Ligde şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe, 29 yıl sonra kazandığı Türkiye Kupası’nın ardından yeni sezon öncesinde Süper Kupa finalinde oynamaya hak kazandı. Kadrosuna yıldız isimleri katan sarı-lacivertliler, kaçan şampiyonluğun rövanşını Erzurum’da almanın hesaplarını yapıyor.
KRASIC KADRODA, GÖKHAN VE SERDAR YOK
Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, Galatasaray maçı kadrosuna yeni transferlerden Milos Krasic’i de dahil ederken; Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal sakatlıkları sebebiyle Erzurum’a götürülmedi. Yobo, Sezer Öztük, Henri Bienvenu, Özgür Çek ve Özer Hurmacı kafilede yer almadı.
Genç oyuncular Gökay Iravul, Hasan Erbey, Berk Elitez ve Erten Ersu da maç kadrosuna dahil edilmeyen isimler oldular.



Muslera
Eboue
Dany
Semih
Hakan
Engin
Hamit
Selçuk
Emre
Necati (Umut)
Elmander
FENERBAHÇE
Volkan
Orhan
Egemen
Bekir
Hasan Ali
Mehmet Topal (Selçuk)
Cristian
Mehmet Topuz
Stoch (Caner)
Alex
Kuyt
STAT: Yeni Erzurum Stadı
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: ATV, A Haber & Sporx Canlı Anlatım Servisi
SAAT: 20:55 şifresiz yayınlanacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-