-

RedHack grubunun twitter hesabı kapatıldı

4 Temmuz 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Dışişleri Bakanlığının internet sitesini Hackleyen RedHack grubunun twitter hesabı kapatıldı.
Redhack dün Dışişleri Bakanlığı’nı hacklemişti. Dışişleri Bakanlığı sitesini hackledikten sonra site erişime kapatılmıştı.
Redhack yeni twitter hesabı açtı. Bu hesaptan “40 bin'e yakin takipcili twiter hesabimiz, devletin baskilariyla twitter tarafindan suspend edilmistir. Simdilik bu hesaptayiz, bilginize..” yazarak eski twitter hesabının kapatıldığını duyurdu.
“Bugun ABD'nin bizi kinamasi, hayatimizda duydugumuz en guzel sozlerdi.. Keske hergun kinasa cunku cok mutlu oluyoruz.” diyerek ABD’nin kendilerini kınamasından mutlu olduklarını dile getiren Redhack grubu “O birsey degilde hesap kapandiginda eylemler bitecek mi saniyorlar? RedHack mucadelesiyle buyuyen cocuklar 10'larca RedHack kuracaktir..” diyerek kendi twitter hesaplarının kapatılsa bile eylemlerin bitmeyeceğini dile getirdi.
Son olarak Dışişleri Bakanlığı’nı çökerten grup yayınladığı belgelerin ardından ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada "Bakanlığın sitesine yapılan siber saldırıyı ve kişisel bilgilerin yayınlanmasını kınıyoruz. Kişisel bilgilerin izinsiz olarak yayınlanması kişisel mahremiyetin ihlalidir" denilmişti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-