-

UEFA’nın mail kutusu kitlendi - hangi kulüp ne istiyor

11 Haziran 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Futbolun Avrupa’daki patronu UEFA’nın mail (posta) kutusu, Türk kulüplerinden gelen ‘itiraz’ mailleri nedeniyle kilitlendi. Yetkililer altyapılarını değiştirerek, yeni bir sistem kurulması için harekete geçti

UEFA, Türk kulüplerinden çektiği kadar hiçbir ülkenin takımlarından çekmedi... Futbolun Avrupa’daki patronları, senelerdir Milli Takımımız ve kulüplerimizin yaşadığı itilaflı teknik direktör ve futbolcuların dosyalarıyla boğuştu durdu. Şimdi de 3 Temmuz’da başlayan ‘şike ve teşvik’ konusu nedeniyle başı ağrımaya devam ediyor. ‘Şike, yasadışı bahis ve ırkçılığa’ uyguladığı ‘sıfır tolerans’ ilkesiyle hareket eden UEFA, kulüplerimizden gelen istek ve şikayetler nedeniyle adeta ‘kilitlenmiş’ durumda. Yetkililer, gelen maillerin çoğunu ‘spam’e (istenmeyen mail) yönlendirmesine karşın, o kutunun da dolması nedeniyle yeni bir sistem kurmak için harekete geçti. UEFA’nın internet sitesinin değiştirilerek, yeni bir sistem kurulması için harekete geçildiği öğrenildi. İşte Türk kulüplerinin UEFA’nın mailllerini ‘işlemez hale’ getiren istekleri:

FENERBAHÇE
Biz bir şike olgusu içinde bulunmadık. Bunlar münferit hareketlerdir. F.Bahçe’nin Avrupa’dan men edilmesi çok büyük hata olur.

TRABZONSPOR
Şike ya da teşvikle bizim bir işimiz olmadı. 2010-11’de F.Bahçe’nin kazandığı şampiyonluk kupası bizim hakkımız, verilmesi sağlayın.

BEŞİKTAŞ
Kulübümüzün Avrupa’dan men edilmesi büyük haksızlık. F.Bahçe’yi Avrupa’dan men etmiyorsunuz ama bizi dışlıyorsunuz.

BURSASPOR
Ödemelerimizle ilgili herhangi bir aksaklık yoktur. Avrupa kupaları dışı bırakılmamız haksızlık. Bunun bir an önce giderilmesini istiyoruz.

GAZİANTEPSPOR
Mali sıkıntı yaşıyor olmamız, Avrupa’dan men edilmemiz anlamına gelmiyor. Bu durumun ortadan kaldırılmasını bekliyoruz.

GALATASARAY
UEFA şike için kararını vermiyor. TFF’nin şikeyi yönettiğini iddia ediyor. Bir an önce Türkiye ile ilgili kararını açıklamalı. Bu nedenle transfer konusunda elimiz kolumuz bağlandı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-