-

Fazıl Say hakkında açılan davaya Twitter'dan yanıt verdi

1 Haziran 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fazıl Say hakkında açılan davada kendisi hakkında 1,5 yıllık hapis cezası istemi ile yargılanmasına Twitter'da yanıt verdi..

Ünlü sanatçı Şu ifadelere  yer verdi:

RT'lerim yuzunden,mahkemeye verilmek, buyuk haksizliktir, insanin haklarinin ve de evrensel hukugun, tum kurallarina aykiridir


2-(Bu ayni sekilde, benim inancli birisini, inancli oldugu icin mahkemeye vermem kadar sacmadir)Tum olanlar sacmadir,ilkeldir,hazimsizliktir


Turkiye'de hala evrensel hukugun isledigine inaniyorum, inanmak istiyorum, bu haksiz davanin takipsizlikle sonuclanacagini umit ediyorum


Twitter kullanan herkes bilir ki, takip etmediginiz birinin yazilarini gormezsiniz. Aleniyet yoktur. Kisiseldir. RT'lerde hakaret yoktur.


Benim icin olan bu imza kampanyasinin cogalmasini bekliyorum. Sanatsever insanlarimizin da sayisinin az olmadigini hissetmek istiyorum.


Bana acilan haksiz davanin siyasilerin aleti olmamasina ozellikle gayret ediyorum.(E.Gunay, K.Kilicdaroglu aciklamalarini elestirdim) Zor.


2- Cunku bana acilan bu sacma dava -eger hakikaten acilirsa- evrensel hukuk ve insan haklari temelinde,haksizliktir,acidir,buyuk skandaldir.


Gelen cok sayida soruya cevaben; Benim inanclara bir hakaret etmisligim yoktur, oyle bir amacim da olmamistir. Bu gercek bir iftiradir.


Tam tersi, benim inancima binlerce kez hakaret edilmistir....


Cunku, bir insanin tanriya inanip inanmadigi tamamen kendi meselesidir, o adamin tivitlerini gormek istemezsen, gormezsin,bu kadar basit.


Kumru (Fazıl Say'ın kızı) , bugunku Matematik ve Din sinavlarindan 100 almis.))


Benim bir inancliyi "inancli"oldugu icin mahkemeye vermem gibi sacma bir dava, benimkisi, bana acilan dava.. Skandal.-. Negatif...Kotu.,.


1- Kultur abakanina "KES ZIRVALAMAYI" dedim. Cunku bilmesi gerekir, bir piyanist 3-4 aydan fazla hapiste kalirsa isi biter...


2- ve yine bilmesi gerekir, hakkinda 1,5 yila kadar hapsi istenen o piyanist, "Turkiye yasanacak en iyi yerdir" demez, istedigi gibi..


3- Bunlar oyle durumlar ki, kelimelerle ifade edilemez, etmemiz gerekirse, hakikaten hakkiyla mehkemeye cikariz...oyle...


bana b ir iftira atildi... turk halki bilsin isterim iftiraydi ama turk halki,daha iyisini de su an haketmemekte evet, iftiraci olan halktir


burda bana 2 aydir yazilan, ana avrat kufurlere , hic sesimi cikarmadim... Ama bir yerde sizlarlar... Bende sizlamasi iyi degildir...bilirim


Turkiye kultur bakani,E, Gunay, F Say'in ,son 10 -15 yilda verdigi 3000 konserden birine,sadece birine gelmistir,o da mecburiyetten..


Kultur bakani, kultur bilmemektedir,bilseydi, Nazim Oratoryosunu, Istanbul Senfonisini, Mezopotamyayi bilir , anlar, dinlerdi... hayir!!!


Tek bildikleri, iftira atmak, yildirmak, yikmak ve yok etmeye calismaktir.. Var etmek, yoktur.. Asla yoktur.. Olmayacaktir!!! Yoktur!!


ana avrat bkufurleri, ne icin ettiler? DIN ICIN!!! Dindarliktan!!?? Buraya 3 aydir ana avrat kufur yagdirdilar!!! Neden?? din miydi ???


Bu profilden hic kimsenin dinine hic bir hakaret gitmemistir. Bana ama, hakaretin yuzbinlercesi gelmsitir.. Hesaplasacagiz!!


Ben ateist olabilirim.. Kizimi ama, ateist yetistirmeyecek kadar cesur durustum.. Her insan hurdur.. Bireydir!! Turklerde o yok!! Rezilller!


Arastirmadan sormadan yapilan tum medya haberleriyle hesaplasacagim


intrernet uzerinden gelen tum hakaretler ile hesaplasacagim hepsiyle


v e o Kilicdaroglu, benim mahekemem, benim davam uzerinden bir kere daha siyasi cikar saglamaya kalkisirsa, kalkisirsa!!!!


Buraya 3 aydir sadece hakaret ve kufur yagmistir.. HEPSIYLE HESAPLASACAGIM!!!

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-