-

TT Arenada Altın biletli AKP Kongresi yapılıyor..

27 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılacak AK Parti İstanbul Olağan 4. Kongresi için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Stadyuma giren çıkan partililer, dikkatlice arandı.

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılacak AK Parti İstanbul Olağan 4. Kongresi öncesi son hazırlıklar tamamlandı. İlk kez bir stadyumda parti kongresi yapılacak olması ve 100 bin civarında partilinin gelmesinin beklenmesi nedeniyle, fazladan 150 temizlik işçisi görevlendirildi. Ayrıca çok sayıda ambulans, sağlık ekipleriyle birlikte hazır olarak bekletildi. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği kongre için stadyumun zemini yeniden düzenlenerek yerlere sandalyeler döşendi. Engelli vatandaşlar da otobüslerle stadyum girişine kadar getirildi.

Altın biletli AK Parti kongresi
100 bin kişi bekleniyor

Telekom Arena Stadyumu’nda yapılacak olan AKP İstanbul İl Kongresi’ne 100 bine yakın kişinin katılması bekleniyor. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı stadyuma giren partililer tek tek arandı. Stadyumda, partililer yerlerini almaya başlarken, beyaz örtülerle kaplanan çimlere de sandalyeler konuldu. Saat 15.00’te başlayacak olan Kongre’de, Erdoğan da bir konuşma yapacak.
AK Parti'den TT Arena'da dev kongre

-ALTIN BİLETLİ KONGRE-

AKP Kongresi'ne gelenlere "hatıra olarak saklamaları" ve kongreye geldiklerini belgelemeleri için sarı renkli bir "hatıra bileti" dağıtılması dikkati çekti.
AK Parti'den TT Arena'da dev kongre
AK Parti'den TT Arena'da dev kongre

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-