-

Mehmet Baransu: "Hapse girmeyi Göze alarak ses kaydını yayınlayacağım"

8 Mayıs 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet BARANSU yine gündem yaratmaya devam ediyor.. Mehmet Baransu Türk Futbolundaki çok gizli gerçekleri ortaya çıkaracak müthiş bir ses kaydı olduğunu bu ses kaydının kendi eline geçmesi halinde hapis yatmayı göze alarak derhal yayınlayacağını söyledi.

Bugün tv'de Bugünün gündemi programına katılan Baransu son günlerde Twitter'da dolaşan diyalogları yayınlanan ses kaydı iddiaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunurken, ses kaydını elinde  bulunduran internet sitesi sahipleriyle görüştüğünü hatta ses kaydını dinlediğini fakat internet sitesi sahiplerinin ceza almaktan korktukları için kaydı yayınlamadıklarını söyledi.

Baransu, şayet kasedin kendi eline geçmesi halinde Türk futbolunun bu bataklıktan kurtulması için hapis yatmayı göze alarak kaydı yayınlayacağını söyledi.


Bugün TV'te Barış Özkan'ın sorularını yanıtlayan Baransu Son günlerde ortalıkta dolaşan bir ses kaydı olduğunu ve hapse girmek pahasına da olsa onu yayınlayacağını söyledi Baransu "Türk futbolunun namusunu kurtarma adına doğru olduğuna inandığım an yayınlayacağım hapse girmeyi de göze alıyorum. Türk futbolunu bu pisliklerden bu adamlardan kurtarma vaktidir, bu adamların gitmesi için 6 ay için değer " dedi...


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-