-

Kasımpaşa Yönetim Kurulu - Kulübün sahipleri - İlginç iddialar

28 Mayıs 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Kasımpaşa Spor Kulübü bünyesinde kurulan Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de, başkanlığa Zafer Yıldırım getirildi. Yönetim kurulunda, Beşiktaş'la bir dönem adı geçen iş adamı Mansimov Gurbanoğlu da yer alıyor.

Kasımpaşa Spor Kulübü bünyesinde kurulan Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de, başkanlığa Zafer Yıldırım getirildi. Yönetim kurulunda, Beşiktaş'la bir dönem adı geçen iş adamı Mansimov Gurbanoğlu da yer alıyor.


Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, şirkette, görev bölümü sonrasında Zafer Yıldırım başkan, Hasan Hilmi Öksüz başkan vekili, Can Kaymak genel müdür oldu. Şirkette, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işadamları Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Mehmet Turgut Yılmaz ve Mehmet Fatih Saraç yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Açıklamada, ''Yeni yönetim kurulunun Kasımpaşa Spor Kulübü ve camiasına hayırlı olmasını dileriz'' denildi.

Kasımpaşa Kulübü Derneği Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ise yaptığı açıklamada, kulübün profesyonel futbol şube yönetiminin idaresinin Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de olacağını belirtti. Güçlü bir yönetim oluştuğunu kaydeden Öksüz, ''Öncelikle altyapı tesislerimize yönelik çalışmalarla işe başlayacağız. Ardından Avrupa'yı hedefleyen bir takım kuracağız'' şeklinde konuştu.

Bu kadar “ağır topların” bir hafta önce yönetime gelmeleri ilginçti, demek ki Kasımpaşa’nın şampiyon olup Süper Lig’e yükseleceğinden emindiler!

İyi de, yıllarca Beşiktaş’ta, Galatasaray’da yöneticilik yapmış bu isimler niye Kasımpaşa için yan yana geldiler ?

Kasımpaşa aşkı niye birdenbire depreşiverdi? Kasımpaşalı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları sevgi mi? İyi de Kasımpaşa, Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde ilk kez süper lige çıkmıyor ki, daha önce de çıktı. Böyle bir destek o zaman da yapılırdı.

Demek ki, herkesin bildiğinin- tahmininin aksine Kasımpaşa’ya desteğin bir başka sebebi olmalı. Ne acaba?

Aziz Yıldırım hakkında yazmadığını bırakmayan, daha iddianame bile ortada yokken, emniyetteki fişlenme fotoğrafını basıp suçlu ilan eden, Turgay Ciner’in genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu konuda kamuoyunu aydınlatabilir mi?

Aziz Yıldırım’ı peşinen suçlamaları yetmezmiş gibi, 10 ay sonra şimdi de, “Aziz Yıldırım’ın stratejik dehası” diye yazı kaleme alan Fatih Altaylı, Turgay Ciner ile İhsan Kalkavan’ın stratejik dehalarını da yazabilir mi?

Fatih Altaylılar ve “cemaat kulu” Serdar Turgut sadece cemaati aklamak için çabalayıp duruyor.

Yapsınlar, biz burada değiliz. Herkes her şeyi yazabilir, kimin ne olduğuna okuyucusu karar verir. Bizim yanıtını aradığımız şu:

Bu iş adamlarında Kasımpaşa sevgisi nasıl depreşti?

Evet:

Kasımpaşa projesi cemaatin B planı mı?

Bilmiyoruz. Sadece şüphe ediyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek?

Odatv.com

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-