-

Ergun Babahan, bana Aziz Yıldırım'ı bitirin dedi

8 Mayıs 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Habertürk ekranlarında Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Mehmet Baransu, Star yazarı Ergun Babahan'ı zor durumda bırakacak bir iddiada bulundu.
Şike tartışmaları ekranda tozu dumana katarken tartışmanın taraflarından bir haline gelen Taraf yazarı Mehmet Baransu'dan ilginç bir iddia daha geldi.

Habertürk ekranlarında Ece Üner'in modere ettiği 'Enine Boyuna'da konuşan Baransu, Star yazarı Ergun Babahan'ı zor durumda bırakacak bir iddiada bulundu. Ece Üner, başta Cengiz Çandar olmak üzere medyada yer alan bazı yorumlara dikkat çekerek "Fenerbahçe, 28 Şubat uygulamalarına maruz kalıyor" iddialarını tartışmaya açtı. Mehmet Baransu yanıt olarak medyada bir çok yorumcunun fanatik taraftar bilinciyle hareket ettiğini söylerken Cengiz Çandar'ın da taraftar olarak bu iddiaları ortaya attığını savundu. Çandar'ın dışındaki bazı gazetecilerin ise iki yüzlü davrandığını kaydeden Baransu isim vererek Ergun Babahan'ı hedef aldı.

ERGUN BABAHAN BANA AZİZ YILDIRIM İÇİN ZAMANINDA DEDİ Kİ...

Baransu, Ergun Babahan'ın kendisine telefonda Aziz Yıldırım için bilgi vererek "bitirin artık bu adamı" dediğini ama şimdi de "Aziz Yıldırım neden içerde?" diyerek bambaşka bir tutum aldığını söyledi:

Mehmet Baransu: Bazı gazeteciler hatta gazete yöneten bazı gazeteciler Aziz Yıldırım'ı savunur gözüküyor. Ama sadece tribünlere oynuyorlar. Ekranlarda hatta benim yanımda bile savunuyor ama zamanında beni telefonla arayıp 'Bu Aziz Yıldırım Genelkurmay'la içli dışlıdır, bulun bir şeyler artık bu adamı bitirin" diyen adam şimdi Aziz Yıldırım'ı savunuyor. Cengiz Çandar'ı ayırıyorum, tribünlere oynamak sözünü onun için söylemiyorum. 

Ece Üner: Ergun Babahan'ı mı kastediyorsunuz?

Mehmet Baransu: Evet Ergun Babahan'ı kastediyorum...


BABAHAN DAVAYA BAKAN SAVCILARI TWITTER'DAN BOMBALADI

Diğer yandan Ergun Babahan ise şike soruşturmasına yönelik sert eleştirilerine devame diyor. Star yazarı, bugün Twitter'da yaptığı yorumlarda "Düzmece deliller, medyaya yapılan servislerle onlarca insan aylardır tutuklu yargılanıyor" diyerek polis ve savcılara yönelik eleştirilerine devam etti. 

İşte Babahan'ın Twitter'daki şike yorumları:

Polis ve özel yetkili mahkeme bu işi hesaplaşma moduna sokmasaydı, Federasyon zamanında ve doğru bir karar verirdi ve bu rezillik yaşanmazdı

Sorun, futbolu da, sakallı hocaları da, gazetecileri de yargı eliyle terbiye etmek isteyen anlayıştan kaynaklanıyor

Fenerbahçe camiasını, Yıldırım başta yöneticilerine yapılan muamele isyan ettirdi. Trabzon da hakkı olan kupanın elinden alındığına inandı

Bu iddianameden hiçbir şey çıkmayacağını ilk gün söyledim hala da aynı fikirdeyim

Bu dava zorlama ve düzmece bir davadır. Sakallı Ahmet Hoca da aynı nedenle içerdedir açıkçası

Düzmece deliller, medyaya yapılan servislerle onlarca insan aylardır tutuklu yargılanıyor. Bu adalet açısından korkutucu bir gelişme

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-