-

Amerikan Espn Kanalına Göre, Türk Takımları UEFA'DAN men edilecek

7 Mayıs 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Türkiye'nin futbol federasyonu, bir şike skandalına karıştıktan takımlara karşı disiplin işlemi için basınç altında, Pazartesi bu teçhizat oyunlar için "teşebbüs" sahip kulüpleri puan kesintisi bir sistem başlatıyor.

Federasyon başkanı Yıldırım Demirören, aynı zamanda disiplin kurulu iddiaları lekelenmiş 22 oyun yer takımlara karşı olası eylem gün içinde karar vereceğini söyledi.

Şampiyonu Fenerbahçe hükümdarlık başkanı dahil olmak üzere 93 yetkilileri, oyuncular ve antrenörler, toplam, yargılanan düzeltme maçları geçen sezon yardımcı sanıklar vardır.

Fenerbahçe soruşturma sonucunda bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden men edildi, ancak federasyonun şimdiye kadar skandala karışmıştı takımlara karşı herhangi bir eylemde mücadele etti. Fenerbahçe ve diğer takımlar yanlış bir şey yapmadığını yalanladı.

Demirören şike iddiaları içine bakarak bağımsız bir futbol etik komitesi oyunlar düzeltmek için sözde girişimler maçların seyrini değiştirecek dair hiç bir kanıt yoktur geçen hafta kararına vardığını söyledi.

O küme düşme ile şike cezalandırmak mevcut kurallar, teçhizat oyunlar girişimleri için çok sert olduğunu söyledi. Takımlar oyun 12 puan minimum kesinti karşı karşıya gelecek düzeltmek için girişimleri karıştığı, dedi.

"Amacımız orantısız yaptırımların daha orantılı hale getirmek," Demirören dedi. "Match-sabitleme ve teşvik ödemeleri ciddi yaptırıma ediliyor. (Ama) şike girişimlerine sahada yansımamıştır."

Demirören disiplin komitesi tarafından olası yaptırımlarla karşı karşıya kulüplerinin adını vermedi.

Ama Hürriyet gazetesi ve diğer haber kuruluşlarının 18 üst uçuş ekiplerinin 16 cezai soruşturma karışmış değildi Galatasaray da dahil olmak üzere, komiteye havale edilmiştir dedi.

Gianni Infantino, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği genel sekreteri, Türk federasyonun disiplin vücut Avrupa yarışmalar için kulüplerin kayıt için 1 Haziran tarihinden önce herhangi bir eylemde başarısız olursa yönetim organı müdahale edeceğini İstanbul'da geçen ay söyledi.

Ekipleri yaptırıma değilse UEFA , tüm Türk kulüpleri askıya olabilir.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-