-

Osman Özbek necmettin erbakan'a hakaret etti mi?

13 Nisan 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Ülke TV'de hafta içi her akşam 19.00'da Ersoy Dede'nin sunumuyla ekrana gelen haber bülteni; Ersoy Dede İle Bugün programına dün akşam Taraf muhabiri Mehmet Baransu konuk oldu.
 
Programda emekli Tümgeneral Osman Özbek'in dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'a hakaret ettiği yönündeki iddialar hatırlatıldı. Cevap hakkını kullanmak isteyen Osman Özbek canlı yayına bağlandığında tansiyon iyice yükseldi. Özbek'in Baransu için 'oğlum yaşında' sözüne Ersoy Dede, 'Erbakan'a hakaret ettiğinizde sizden kaç yaş büyüktü?' diye sordu.
 
Zaman zaman tansiyonun iyice yükseldiği programda Özbek, Erbakan'a küfür edip etmediği yönündeki iddialara cevap vermekten kaçındı ancak Ersoy Dede'nin ısrarlı soruları üzerine 'iddialar doğru değil' dedi.


---------

Olay bir toplantıda geçiyor. Konuşmasında Osman Özbek son derece doğru tespitler yapıyor. Arapların geri kalmış köhne zihniyetini ortaya koyuyor. Türkiye'nin geleceğini bu köhne bağnaz yapıda değil batı medeniyetinde araması gerektiğini söylüyor.Bunu örneklerle açıklıyor. Konuşmasının bir yerinde Türkiye'de şeiat kanunları dışında bir kanun olamaz olursa dinden çıkmış olursan sözüne tepki göstererek sen kimsin dinde krallık var mı şeklinde çıkış yaptığı sırada bu sözü sarfediyor.
Bu sözün cımbızla çekildiği amacın kin ve intikam duygularıyla bağnaz zihniyetin kendi gibi olmayanları linç etmek istemesi olduğu açıkça görülüyor.


Osman özbek müslüman olduğunu  bundan gurur duyduğunu nefret ettiği şeyin aslında  yobazlık olduğunu açık bir şekilde dile getiriyor...








0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-