-

Mehmet Baransu'yu yüksek maaşla kim susturmak istiyor?

2 Nisan 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Baransu'yu yüksek maaşla susturmak istiyorlar!

Mehmet Baransu'yu yüksek maaşla susturmak istiyorlar!
Baransu, "Türkiye'nin en büyük gazeteleri beni susturmak için yüksek maaşlarla iş teklif ediyorlar" dedi..
“Aydın Doğan hapse gireceği korkusuyla tir tir titriyor… Uğur Dündar, Ertuğrul Özkök, Fatih Çekirge, Aydın Doğan ve Zafer Mutlu gibi isimlerin 28 Şubat süreciyle ilgili olarak mutlaka yargılanacaklar… Türkiye’de ekonomi gazeteciliği yapılmıyor. 4 yıllık milyarder iş adamlarıyla ilgili haberler yapılıyor ama bu adamların nasıl zengin olduğunu araştıran/ yazan yok. Nedir kimdir bu adamlar, nasıl zengin oldular? Beni yüksek maaşla susturmak istiyorlar! Bence hükümete karşın özgürce manşet atan iki gazete var. Bunlardan biri Taraf gazetesi. Diğeri ise kısmen Zaman gazetesi…”

Yukarıdaki sözlerin sahibi, açıkladığı gizli belgelerle, Taraf gazetesinde yaptığı manşetlerle gündemi belirleyen Gazeteci Yazar Mehmet Baransu…

YÜKSEK MAAŞLA SUSTURULMAK İSTENİYORUM 

- Taraf’ta bir birçok gizli belge yayınladınız ve bu belgeler gündemi değiştirdi. Bu sizi bir “Gizli belge adresi” haline de getirdi mi?
- Gazetecilik zaten bu tür belgeleri bulup yayınlamaktır. Şarap üzerine yazılar yazıp gelirinin kaynağı belli olmayan adamlar bana gazetecilik dersi vermeye kalkmasın. Türkiye’nin en büyük gazeteleri beni susturmak için yüksek maaşlarla iş teklif ediyorlar.
Yüksek maaşlar alan biri değilim ve bu teklifleri elimin tersiyle itiyorum. Çünkü ben gazeteciyim.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-