-

Galatasaray taraftarı Melo kalsın diyor - Melo aşkına

8 Nisan 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray'da Felipe Melo ve Albert Riera arasında yaşanan kavga en çok sarı-kırmızılı taraftarları üzdü.

 
Süper Final öncesinde normal sezonu ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde lider tamamlayan Galatasaray'da uzunca bir süredir bahar havası esiyordu ancak Melo ve Riera arasında yaşanan kavga dengeleri bir anda tersine çevirdi. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, Melo ile sezon sonunda yollarını ayıracaklarının sinyalini verirken; Albert Riera'nın da sürpriz bir şekilde İngiltere'ye gitmesi kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

GALATASARAY TARAFTARI MELO'YU İSTİYOR

Galatasaray taraftarının internetteki en büyük buluşma noktası olan WEBASLAN.COM'da yapılan "Sizce Melo'nun bonservisi alınmalı mı? şeklinde bir anket düzenlendi. Kısa bir süre içerisinde büyük bir ilgi gören ve halen devam etmekte olan ankete 32 bin 363 oyun kullandığı anketten çıkan sonuca göre; sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim'in Melo'yu affetmesini ve Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda Juventus'tan bonservisinin alınmasını istiyor.

32 bin 363 kişinin oy kullandığı ankette, kullanıcıların yüzde 75.2'si (24 bin 353) "Melo'nun Juventus'tan bonservisi alınsın" derken; yüzde 24.8'i (8012) ise Brezilyalı futbolcunun Riera ile yaşadığı kavgadan dolayı bonservisinin alınmaması gerektiği yönünde oy kullandı.

Galatasaray forması altında bu sezon oldukça başarılı bir performans gösteren Felipe Melo, 10 golün altına imza atarak kariyer rekorunu kırmıştı. Juventus'tan 13 milyon euro karşılığında satın alınabilecek olan Melo için sarı-kırmızılı yönetim kısa bir süre önce Torino seferi düzenleyerek transfer konusunda pazarlıklara başlamıştı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-