-

Fenerbahçe 61. dakika Sow'u yaptı - 2-0 - twitter yorumları

15 Nisan 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

61. dakika Sow'u!
Fenerbahçeli taraftarlar 61. dakikada gelen sow'un golünden sonra twitterda golü #61inciDakikaSowu hastagı ile kutladılar..

Spor Toto Süper Lig Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk maçta Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u 2-0 yendi. Süper Final'de puanını 37'ye çıkartarak Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren sarı-lacivertli ekip, Avni Aker'de de ağları sarsan Baroni'nin 34'teki golüyle öne geçti. Brezilyalı futbolcu, 61. dakikada Sow'un golünün ise asistini yaptı.

Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'u da boş geçmeyen Moussa Sow'un golünün bordo-mavili taraftarların her maçta şov yaptığı 61. dakikada gelmesi ise ilginçti. Bu arada Fenerbahçe bulduğu 2 golle, Trabzonspor ağlarına 100. golünü göndermiş oldu.

Aykut Kocaman'ın öğrencileri Şükrü Saracoğlu'nda Trabzonspor ile oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrılmış oldu.

SERİ 41 OLDU
Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, yenilmezlik serisini 41 maça çıkardı.

Lig maçlarında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son yenilgisini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a karşı alan sarı-lacivertli ekip, geçen 2 yılı aşkın sürede yenilgi yüzü görmedi.

Kadıköy'deki yenilmezlik serisinde, çıktığı 41 maçın 34'ünü kazanıp 7 beraberlik alan sarı-lacivertliler, toplam 90 gol atarken, kalesinde sadece 21 gol gördü; 109 puan toplayıp, 14 puan yitirdi.

STOCH SÜRPRİZİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile yaptıkları mücadelede Stoch'u kadroya almadı. Kocaman, 11 Nisan Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda Kayserispor ile yaptıkları zorlu maçın ardından takımını Trabzonspor maçına hazırlarken, bordo-mavili ekibe karşı Stoch'u 18 kişilik kadronun dışında tuttu.

ALEX 2 MAÇ SONRA!
Fenerbahçe'nin ligin 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanan kaptanı Alex de Souza, 1'er lig ve kupa olmak üzere 2 maç sonra takıma dahil oldu. Ligde 34 maçlık bölümün son maçı olan Medical Park Antalyaspor mücadelesinde ve Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final'indeki Kayserispor maçında kadronun dışında kalan Brezilyalı futbolcu, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk maçında takıma dahil oldu. Ligin normal etabında en son 31. haftadaki Galatasaray maçında ilk 11'de sahaya çıkan Emre Belözoğlu, Süper Final mücadelesinin ilk maçında Trabzonspor karşısında 11'de yer aldı.

TRİBÜNLER DOLDU
Fenerbahçe'nin, Süper Final'de Trabzonspor ile yaptığı maça taraftarı büyük ilgi gösterdi. Trabzonspor taraftarının bulunmadığı mücadelede tribünlerde bazı noktalarda küçük boşluklar görünse de stadın tamamına yakını doldu. Öğlen saatlerinde Bağdat Caddesi'nde düzenlenen taraftar yürüyüşünde kulüplerine destek veren taraftarlar, akşam da Trabzonspor mücadelesinde tribünleri doldurdu.


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-