-

Türk Lirası'nın yeni simgesine twitter tepkileri yorumlar

2 Mart 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

TL'nin yeni simgesi sosyal medyada da geniş yankı buldu. Twitter'da sadece Türkiye değil dünya trendleri arasına da girmeyi başaran Tülay Lale imzalı tasarımı kimileri çok beğendi, kimileri Euro'ya benzetti.
@Niyans Türk Lirası'nın yeni simgesinnin Temel Reis'in dövmesi ile inanılmaz benzerliği görenleri şaşkına çevirdi. @TolgaARACI Türk Lirası simgesi € ve £'un yasak ilişki sonucu ortaya çıkan gayri meşru çocuğu gibi.
@kompradoravukat türk lirası için yapılan yeni simge € -euro- £ -sterlin- kırması bi'şey olmuş ama çok iyi de olmuş çok güzel, iyi olmuş tamam mı?
@synr_ Türk Lirası simgesi çok basit olmuş yapan çocuğuna yaptırmış belli artıkta seçendede mi hiç göz nizamn yok yau
@istiklalAkarsu D.Akalın'ın Türk Lirası'nın yeni simgesini çok beğenmesi üzerine Merkez Bankası panikler:he..hemen değiştiriyoruz simgeyi dur!!
@siyahdelisi Türk Lirası simgesini yalnızlıkla bağdaştıracak kadar mı melankoliğim ben? Ebru Gündeş geldi aklıma,bir şarkısı vardı-Demir Attım Yalnızlığa
@Senfo10 ben şahsen yeni Türk Lirası simgesini beğendim, oransal açıdan güzel olmuş diye düşünüyorum. böyle konulara siyaset karıştırmamak lazım.
@bekirdursun Türk Lirası simgesi tam bir € özentisi olmuş. ?
@MVCHO Türk Lirası'nin simgesi de belli olduguna gore, işsizliği, tüm Avrupa'dan düşük olan GMH'yi değişecektir! Herhalde monşer::.
?@ismail_bilici Türk Lirası Cebimde fazla kalmadığı için çokta umrumda değil.
@cemtheman Türk Lirası simgesini katlayıp tersten bakınca piramit ve göz çıkıyormuş. illuminati iş başında. rınrın rınrın rınrın
@pasa19o7 Türk Lirası'nın yeni simgesi bildiğin eski tip çatı anteni.
@mervedunyasu Türk Lirası fenaa olmamış ne yani biraz güncellenmek bu kadar kötü bişey mi
@gizlibahceee Keske Türk Lirası simgesi icinde anket yapilsaydi.. € bunun cakmasi..
@NinaKlubnika Bu simge çince fakir demekmiş ya #TLninsimgesi
@moztas67 #TLninsimgesi Golf sopası sanki
@peynirlipide #tlninsimgesi 'ni tasarlayanı tebrik ediyorum. Çok basit ama çok şey anlatıyor. Şimdi bunu Türkiye'de üretilen tüm klavyelere koymak lazım.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-