-

Geyşa nedir - Geyşa fotoğrafları - geyşalar ne yaparlar

23 Mart 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

geyşa nedirGeyşa : Japonya’da erkekleri eğlendirmek amaçlı kişiye yönelik hizmetleri yapan kadınlara denir, bu kadınlar genellikle eğlendirmeye ve hizmet etmeye yönelik davranışlar sergileyerek kişiye göre dans masaj ve kişisel hizmet konularında ön plana çıkarlar.
Geyşalar nazik sadık ve saygılı insan görünümü ile karşımıza çıkarlar erkekleri için ellerinden geleni yaparlar bunun için dünyanın en iyi hizmet eden kadınları olarak hayata isimlerini yazdırmışlardır. Geyşaların dış görünümü klasik Japon elbisesi giyili biçimde ve yüzleri beyaz bir boya ile boyanmış vaziyette kendilerini sergilerler.

Geyşalar daha eski tarihlerde popüler olmuşlar iken günümüze gelindiği zaman bu popülerlik havasız kalmış ve sayısı azalmıştır sebebi ise batı modelinin Japonya’da yayılması olmuştur batı tarzı barların ve eğlence mekanlarının açılması üzerine kadınlar daha çok batısal hareketler ve davranışlarda bulunmaya başlamıştır. Bundan sonrası ise geyşaların özgünlüğünü yitirmesi durumuna gelinmesi olmuştur. Gerçek bir geyşaya rastlamak zor olsa bile bu kültürü korumak amaçlı bir çok insan bu olaya seferber olmuş ve desteklerini vermişlerdir


Güzeller Güzeli Geyşalar (Geishalar)


Sexy Geyşalar (Geishalar)


Muhteşem Geyşalar (Geishalar)


Doyulmaz Güzellikte Kadınlar Geyşalar (Geishalar)



Güzel kadın resimleri Geyşalar (Geishalar)


Japonların asaleti Geyşalar (Geishalar)


Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-