-

En sıradışı cep telefonu tasarımları görüntüleri nelerdir?

4 Mart 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

25. HP Veer 

webOS tabanlı cihaz, günlük iş kullanımı dışında ofis dışında da büyük eğlence sunuyor.





24. Dell Venue Pro 

PC pazarının önemli oyuncularından Dell'in de akıllı cep pazarından kendine pay elde etmek istemesi şaşırtıcı değil. Windows Mobile 7 üzerinde çalışan Venue Pro, 4.1 inç AMOLED ekrana ve sürgülü QWERTY klavyeye sahip.






23. ZTE / Base Lutea 

Android 2.1 ile çalışan cihaz, 5 megapiksel kamera, GPS ve artırılabilir bellek sunuyor.







22. Lumigon T1 


Bu şık Android cep, 3.5 dokunmatik ekrana sahip. Metal çerçeve ve cam dokunmatik ekran, cihazın iyi bir izlenim bırakmasına neden oluyor. Cebi TV'niz gibi cihazların uzaktan kumandası olarak kullanmanız da mümkün.






21. Sony Ericsson Jalou 

Dış tarafında kullanılan renk ve tasarımı, Sony Ericsson Jalou'yu çekici kılıyor. Katlanabilen tasarıma sahip cihaz HDSPA desteğine ve 3.2 megapiksel kameraya sahip.






20. Sony Ericsson Xperia Play 

Hem bir akıllı ceb, hem de bir oyun konsolu olan Xperia Play, Android işletim sistemiyle çalışıyor.






19. Sonim XP3300 Force 

Neredeyse kırılmaz olan cep, sahip olduğu Corning Gorilla cam ile daha da güçlü. Cihaz GPS'e, LED aydınlatmaya ve 24 saat konuşma süresine sahip.







18. Mobistel EL560Dual 

Çok tanınmayan bir marka olan Mobistel'in bu cebi, Facebook, Skype gibi uygulamalar ön-yüklü olarak geliyor. Cihaz iki SIM kartı destekliyor, böylece iş ve kişisel çağrılarınızı birbirinden ayrı tutabiliyorsunuz.







17. simvalley SX340 MUSIC 

Bu uygun fiyatlı cep (yurtdışı fiyatı: 70 euro), iki temel işlev üzerinde duruyor: arama yapma ve müzik çalma. Cebin çift SIM desteği de var.







16. 77 ITTM dual gold 

Kızaklı cep, 2.4 inç dokunmatik ekrana ve Bluetooth bağlantısına sahip.








15. Nokia 7705 Twist 


QWERTY klavyeye sahip cep, 3 megapiksel kamera, medya oynatıcı, bluetooth, HTML tarayıcı, 3G desteği gibi özelliklerle geliyor. Cep telefonu o kadar egzotik ki onu sadece eBay'den satın alabiliyorsunuz.







14. Motorola Flipout 

Flipout, sıradışı tasarımıyla dikkat çekiyor. Android işletim sistemiyle çalışan cihaz, Motorola'nın MotoBlur arayüzüne sahip.







13. Huawei Ideos X3 

Cihaz, 600-MHz işlemciye, Wi-Fi ve HSDPA bağlantı özelliklerine sahip. 







12. Puma Phone 

2.8 inç dokunmatik ekrana sahip Puma Phone, güneş enerjili pilleri sayesinde uzun bir pil ömrü sunuyor. 55 Euro yurtışı fiyatına sahip cihaz, uygun fiyatlı olma özelliğiyle de oldukça çekici.







11. Huawei U8300 

Gençleri hedef alan Huawei U8300, Android 2.1 ile çalışıyor ve tam QWERTY klavyeye sahip. Sarı rengi sevmeyenler, cebin yeşil veya mor sürümlerini de tercih edebilirler.









10. Hyundai MB-1200 


Cep, 25 Euro'luk (yurtdışı) fiyatıyla ve kredi kartı kadar olan boyutuyla dikkatleri üzerine çekiyor.








9. Alcatel OT-209 Kate & William 

Kate ve William'ın evlilik töreninin hayranları, bu cep sayesinde onu hep hatırlayabilecekler.








. NTT Docomo, Fujitsu F04-B 

3.4 inç ekrana sahip cihaz, tam 12.2 megapiksel'lik bir kamera ile geliyor. Cihaz, sökülebilir bir klavyeye sahip.









7. Utano V2 


Sporculara özel Utano V2, üreticisine göre IP67 gereksinimlerine uyuyor, toz ve su geçirmiyor. Cihaz pusula, barometre, termometre ve yükseklikölçere sahip.







6. TAG Heuer Link 

İsviçreli Lüks saat üreticisinin bu seneki ilk Android cebi, Android 2.2 ile geliyor. Dana derisiyle veya kertenkele derisiyle kaplı cihazın fiyatı ise modeline göre 4.700 Euro ile 18.900 Euro arasında değişiyor. 








5. T-Mobile Sidekick 4G 

Android 2.2 işletim sistemine sahip cihaz, HSPA+ bağlantı özelliğine sahip. Kaydıraklı fiziksel klavye, sıkça yazı yazanların hoşuna gidecek bir özellik.









4. Bugatti Veyron Phone
 

Araba şeklindeki cebin dokunmatik ekranı (alt kısmında) kalem ile kontrol edilebiliyor. Cihaz ek olarak GPRS internet bağlantısına ve 3 megapiksel kameraya sahip.








3. I'm watch 

I'm watch, Android'li saatler üretmeye odaklanan yeni bir İtalyan şirketi. Android 1.6'ya sahip saat, Apple veya Android cihazlarıyla eşleşerek bluetooth üzerinden içerik görüntüleyebiliyor. Fiyatı ise 249 Euro ile 11.999 Euro arasında değişiyor.








2. John's Phone 

John's Phone'da herhangi bir SMS yazma özelliği, internet tarayıcısı veya Facebook uygulaması bulunmuyor. Bir ekrana sahip olmayan cep, bunun yerine basabileceğiniz bir tuş takımı sunuyor. Telefonun içindeki muhteşem kalem sayesinde ise telefon numaralarını not alabiliyorsunuz. Cihazın pili, bekleme modunda üç hafta dayanabiliyor. 

70 Euro'luk yurtdışı fiyatına sahip cihaz, bu özellikleriyle aslında pek de hesaplı sayılmaz.








1. Elma şekilli telefon 

Bu gördüğünüz cep, bir iPhone 5 değil. Galerimizdeki belki de en garip cep olan "Apple Shape Phone", belki de kimselerde yok. 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-