-

Avon mart 2012 katalog fırsatları - indirimler

1 Mart 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Yeni kremsi ve ışıltılı ikili etki sağlayan rujları oldukça merak uyandıyor.Solutions göz kremleri ise sadece 11.90 tl.Fergine'nin kendi ismiyle satışa sunulan parfümleri ise deodorant ya da mini edp hediyeli sadece 37.20 tl 
Avon kampanya 3 kataloğu olarak bir çok yenilik, indirim ve kampanyayı bünyesinde sunan avon mart kataloğu yeni çıkan ürünler ve bir çok üründe yarı fiyatına satış imkanları bulunmaktadır.

Avon Kampanya 3

Avon mart kataloğu 24 şubat ile 23 mart 2012 tarihleri arasında avon kullanıcıları için alışveriş imkanı sunacaktır. Web sitemizde beğendiğiniz avon ürünlerini kapıda ödeme kolaylığı ile hemen sipariş verebilirsiniz.

Kadınlar Günü Hediyeleri

Avon 8 mart dünya kadınlar gününe özel hazırladığı fırsat sayfalarından kozmetikten takı setlerine ve kadınlar için en özel parfümleri sizler için sunuyor. Kadınlar günü hediyesi olarak eşinize, sevdiğinize yada annenize en özel parfüm ve yeni koleksiyon takı çeşitleri %50 indirimli olarak sahip olabileceksiniz. detaylı bilgi web sitemizden yapılacaktır.

Her Gruptan Bir Ürün Seçin

Avon en beğenilen kampanyalarından birisi olan ve 3 gruptan seçeceğiniz birer adet ürüne sadece 34 TL ödeyin ürün grupları arasında 1. grup perceive erkek ve bayan parfüme ek olarak bayanlar için rare pearls edp parfümden birini seçin 2. grup ise Avon care 3in1 tonik nemlendirici, besleyici makyaj temizleyici ve dudak parlatıcıdan bir ürün seçebilirsiniz. 3. Grupta ise saç şekillendirici tarak, Mystique Roll-On Deodorant ve Tüm saç tipleri için durulanmayan bakım kremiminden birini seçin her gruptan seçeceğiniz birer ürüne sadece 34 TL ödeyin 96 TL TL değerindeki fırsatları kaçırmayın 146-147 sayfada

Daha fazlası için Katalog

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-