-

Fenerbahçe Galatasaray'ı 6-0 yendi - toplam 10 gol

18 Şubat 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Sporaktif.com'un dikkatinden kaçmayan maçlarda; Sarı-Lacivertliler 15 yaş altı kategorisinde 6-0, 14 yaş altı kategorisinde ise sarı-kırmızılıları 4-2 yendi.
Coca Cola Akademi Ligi’nin 13. haftasında, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleden 6-0 galip ayrıldı.
Rakibi karşısında, 6-0 gibi farklı bir galibiyet elde eden U15 Yaş Altı Futbol Takımı, puanını 37’ye yükselterek, ligde açık ara liderliğini sürdürdü.
15 Yaş Altı Futbol Takımı, geçtiğimiz haftalarda konuk ettiği Beşiktaş’ı da 8-0’la geçmişti.
Fenerbahçe Galatasarayı 6-0 yendi
U 14 DE GALİP
Coca Cola Akademi Ligi’nin 13. haftasında, Galatasaray 14 Yaş Altı Futbol Takımı ile karşılaşan Fenerbahçe 14 Yaş Altı Futbol Takımı, rakibini 4-2 mağlup etti.
Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan karşılaşma 35’er dakikalık iki devre halinde oynandı.
28’er puanlı iki takımın zirve mücadelesi için çıktığı maçta, karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Yasin (2) ve Görkem’in golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıya Yusuf’un golüyle başlayan sarı-lacivertli ekip, ardından biri penaltıdan olmak üzere kalesinde 2 gol görmesine rağmen maçtan 4-2 galip ayrıldı.
Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 31’e yükselterek, zirveye yerleşti. Fenerbahçe, ilk yarıda Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan müsabakadan da 1-0 galip ayrılmıştı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-