-

Başbakan Tayyip Erdoğan rahat geçsin diye vatandaş dövüldü

22 Şubat 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Başbakan Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşmesinden sonra makam aracıyla Kısıklı'daki evine giderken, ortalık birbirine girdi. Önce yollar boşaltıldı, deniz ve kara trafiği durdu. Tam mesai saati çıkışında trafik felç oldu. Altunizade'de bir yurttaş elleri arkasında yere yatırıldı, darp edildi ve bir araca atılarak yoldan uzaklaştırıldı.


Başbakan Erdoğan'ın Tarabya Huber Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Gül'le görüşmesinden sonra Üsküdar Kısıklı'daki evine dönüşte hareketlilik yaşandı.

Sivil bir kişi görevliler tarafından sert bir müdahaleyle araca bindirilerek götürüldü.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le Tarabya Köşkü'nde yaptığı görüşmeden sonra Kıyı Emniyeti"ne ait tahlisiye botuyla Anadolu yakasına geçti.
Kuzguncuk'ta bekleyen başbakanlık aracına binen Erdoğan, Kısıklı'daki evine doğru harekete geçti.

Saat 18:30 sıralarında konvoy Altunizade Köprüsü'ne ulaştığında ortalık karıştı. Konvoydaki bir cipten inen görevliler sivil bir kişiye önce sert bir şekilde müdahale ettiler. Sonra da, bir cipe bindirerek uzaklaştılar.
Konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, Altunizade Köprüsü'nü yaya olarak geçen bazı vatandaşlar trafikte yaşadıkları sorundan yakındı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-