-

Yiğit Bulut'tan Mehmed Ali Birand'a şok sözler

26 Aralık 2011 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Ali Birand ve Yiğit Bulut arasındaki atışmada doz her geçen gün daha da artıyor.
Usta gazetesi Mehmet Ali Birand ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut arasındaki sert atışmada doz her geçen gün daha da artıyor ve tartışmaya üçüncü şahıslar dahil olmaya başlıyor. 

Dünkü köşesinde Birand'a yanıt veren ve Uğur Dündar'ın kendisini aradığını ifade eden Yiğit Bulut, 'Uğur Dündar’ı da ara bir teşekkür et, “Ben sana her türlü oyunu yaptım ama sen nasıl bir adamsın” de, hatta elini öp, belki seni affeder!' diye yazdı.

Öte yandan Birand ve Uğur Dündar'ın arasının açık olduğu da Bab-ı Ali'nin malumu..

İşte Yiğit Bulut'un o yazısı

AMAN BENİ KORUYUN DİYE AĞLIYORSUN
'Suçluların telaşı içindeler' Birand yine döktürmüş. Yazdıkları tam bir komedi! Suçunu kabul ediyor ama zamanaşımı diyor. Kendi yediklerini bizler de yapıyoruz sanıyor ve bana da aklınca çamur atıyor! İşin en kötüsü de tanıdığı herkesten yardım istiyor; “Aman beni koruyun” diye ağlıyor!

UĞUR DÜNDAR'IN HATRINA
Korkma Birand Bey kardeşim. Seni Uğur Dündar’ın hatırına şimdilik kendi haline bırakıyorum. Nedeni de tam sana “örnek” olacak cinsten. Oku da biraz “insanlık” dersi al! Cuma akşamı beni Uğur Dündar aradı ve “Yiğit bu adamı herkes biliyor, yapma, insani sorunları var, sana cevap vermeye, kendini temize çıkarmaya çalışırken adam bitecek, benim hatırım için onu Allah’a havale et bırak” dedi! Senin arkasından dolaplar çevirdiğin Dündar, senin çaresizliğine acıyıp seni kurtarıyor...
Yiğit Bulut'tan Mehmed Ali Birand'a şok sözler
DÜNDAR'I ARA TEŞEKKÜR ET SONRA ELİNİ ÖP
Birand Bey kardeşim, bu vicdan azabıyla kavrul diye ve en önemlisi “Uğur Ağabey’in hatırına” seni Allah’a havale edip kendi haline bırakıyorum! Bundan sonra benim adımı anarken “destur çekeceksin” ve pis işlere bulaştığını, “toplum terziliği” yaptığını asla duymayacağım! Ha sakın “bitti” sanma, senin gibiler ve uzantısı olduğu “yerleşik düzen” ile son nefesime kadar savaşacağım! Sen ve “seni koruyanlar” bitmeden, bu ülke nefes alamaz, düze çıkamaz! Hadi yürü bakayım, sakın arkana bakma! Uğur Dündar’ı da ara bir teşekkür et, “Ben sana her türlü oyunu yaptım ama sen nasıl bir adamsın” de, hatta elini öp, belki seni affeder!

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-