-

Türkiye Kupası maçlarını hangi kanal yayınlayacak?

29 Aralık 2011 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Türkiye Kupası maçları yayın kanalı hangisi oldu 28 12 2011
Bu sezon 50′ncisi yapılan Türkiye Kupası’nın isim sponsorluğu ve yayıncı kuruluşu için imza töreni bugün düzenlendi. Ataköy Olimpiyatevi’nde yapılan imza törenine; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın katıldı.ATV ve A Haber’in yayın haklarını aldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda 32 takım, ismini son 16′ya yazdırmak için kıyasıya bir mücadele verecek. İmza törenin ardından Mehmet Ali Aydınlar ve Serhat Albayrak basın mensuplarına poz verdi.
İmza töreninin ardından saat 13.30′da aynı salonda Türkiye Kupası 3.tur kura çekimi yapılacak. Kura çekimine TFF ve kulüplerin temsilcileri katılacak.
3. tur kura çekimine; Türkiye Kupası 2. turundan yükselen Adanaspor A.Ş., Bugsaşspor, Eyüpspor, Gaziosmanpaşaspor, Ünyespor, Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Konya Şekerspor, Boluspor ve İstanbul Güngörenspor ile birlikte, 2010-2011 sezonu sonunda Spor Toto Süper Lig’de ilk 15 sırayı alan takımlar ve aynı sezon Bank Asya 1.Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen 3 takım katılacak.
32 takımın iştirak edeceği bu turda, 2.eleme turundan gelen 14 takım, Spor Toto Süper Lig’de ilk 14 sırayı alan takımlar ile eşleşecek. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’i 15. sırada tamamlayan takım ile aynı sezon Bank Asya 1.Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen 3 takım da birbiriyle eşleşecek. Maçlar, kurada küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-