-

Türkan Şoray'ın Kaan Girgin'le Öpüşme sahnesi

27 Aralık 2011 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Medya ve sinemanın yıllardır sanatın olmazsa olmazı gibi sunmaya gayret ettiği, öpüşmeyenin sanatçılığının sorgulandığı sevişme sahnelerine 51 yıldır direnen Türkan Şoray da sonunda kendi efsanesini yıktı!
Yeşilçam'ın en erotik günlerinde bile kanunlarından taviz vermeyen Türkan Sultan, ‘Türkan Şoray Kanunları’ olarak bilinen kurallarını 51 yaşında bir kez daha yıktı.

Şoray’ın yıllar boyu büyük bir titizlikle uyguladığı kanunun birinci maddesi öpüşme yasağıydı. Bir TV kanalı için ‘Gözlerinde Son Gece’ isimli dizi çeken Şoray, filmde rol arkadaşı Kaan Girgin’le öpüşmeli sahneler çekti, güzelliğini ortaya koyan giysiler giydi ve farkını bir kez daha gösterdi.

ERZURUM SULTANI BEKLİYOR

Erzurum'da geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Dadaş Film Festivali'nin bu yılki onur konuğu Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray olacak. 20 Ekim'de başlayacak festivalin açılışında Türkan Şoray'a onur ödülü verilecek. Festival kapsamında ayrıca Türkan Şoray'ın film afişleri ve filmlerde giydiği kostümler de sergilenecek. Festivalde son dönemin başarılı filmleri yarışmalı bölüm kapsamında gösterilecek.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-