-

Cinayet sanığından şaşırtan Aziz Yıldırım iddiası

20 Aralık 2011 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, 19 Haziran 2010’da, Muğla Peyzaj Mimarları Odası Başkanı 37 yaşındaki Hülya Yolcubal’ın evinin önünde tabancayla öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan yazar 57 yaşındaki Cihan Oskay, şaşırtan iddiada bulundu. Oskay, yöneltilen suçlamaları kabul etmeyip, futbolda şike operasyonunda halen tutuklu bulunan 'Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve çetesinin nişanlısını öldürmüş olabileceği' iddiasında bulundu.



Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki bugün 7’ncisi görülen duruşmaya ağırlaştırılmış mübbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Cihan Oskay, sanık vekili avukat Kemal Ertuğrul, Yolcubal'ın avukatı Rıza Bengi, babası Necdet Yolcubal, annesi Necla Yolcubal, kardeşleri Reyhan ve Gökhan Yolcubal katıldı.

Son savunmasını yapmasını istenen sanık Cihan Oskay, ifadesinde futbolda şike operasyonunda halen tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve çetesinin nişanlısını öldürmüş olabileceği iddiasında bulundu. Oskay, “Aziz Yıldırım ve Ordu ile Giresunspor başkanlıklarını yapan Olgun Peker’e ait suç örgütü, 2006 yılında korkmadan ortaya çıkardığım şike açıklamalarımdan sonra beni sürekli ölümle tehdit etti. Ve sonunda Bodrum'da nişanlımı öldürdüler. Bu örgütte ele geçirilen 8 adet tabancadan 4'ü ruhsatsız ve 7.65 çapında. Nişanlım da 7.65 çapında tabanca ile öldürülmüştü. Cinayette kullanılan tabanca bugüne kadar bulunamamıştı. Bu silahlardan biri nişanlımın öldürüldüğü silah olabilir. Kriminal inceleme yapıldığında gerçek ortaya çıkacak. Bu nedenle bu dava ve soruşturmanın genişletilmesinin ve bana yeni bir savunma süresi verilmesini talep ediyorumö dedi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-