-

Beşiktaş Orduspor maçı 5 aralık maçın özeti golleri

5 Aralık 2011 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaş Orduspor maçı 05.12.2011

Süper Lig 14.haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Orduspor karşılaşıyor.Beşiktaşın cezası nedeniyle Mardan Antalyaspor Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00′de başlayacak. bJK – Ordu maçını hakem Yunus Yıldırım yönetecek.Siyah-beyazlı ekip, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 1 maç saha kapatma cezasını Orduspor karşısında çekecek.

Beşiktaş, Galatasaray ile oynanan derbi maçında taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç saha kapatma cezası almıştı. Bu kararın ardından siyah-beyazlı ekip, Orduspor maçını Antalya’da Mardan Antalyaspor Stadı’nda oynayacak ve cezasını tamamlayacak.

-Formda Quaresma cezalı-

”Kara Kartal”ın son haftalardaki formda ismi Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, sarı kart cezası nedeniyle yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor, Kayserispor, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında sarı kart gören yıldız oyuncu, gördüğü 4 sarı kartla cezalı duruma düştü.

Zorlu Trabzonspor deplasmanında takımının penaltıdan golünü atan, UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçta ilk yarıda attığı golün ardından son dakikada kaydettiği golle de takımını galibiyete taşıyan Quaresma, formda olduğu bir dönemde cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-