-

Abdullah Gül youtube world view sorular cevaplar

1 Aralık 2011 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

CUMHURBASKANI ABDULLAH GUL, YARIN ''YOUTUBE WORLD VIEW'' KANALININ KONUGU OLARAK, INTERNET KULLANICILARININ KENDISINE YONELTTIKLERI SORULARI CANLI YAYINDA YANITLAYACAK.

Gül, YouTube'da vatandaşların sorularını yanıtlayacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın ˊˊYouTube World Viewˊˊ kanalının konuğu olarak, internetkullanıcılarının kendisine yönelttikleri soruları Canlıyayında yanıtlayacak.

İnternet kullanıcıları, 17-28 Kasım 2011 tarihleri arasında açık kalan soru paneli aracılığıyla Cumhurbaşkanı Gülˊe cevap bekledikleri soruları yöneltti. İnternet kullanıcıları beğendikleri ve Gülˊün yanıtını merak ettikleri soruları oylayarak ˊˊen çok oyalan soruˊˊlar listesini oluşturdu.

Youtube World View internet sitesinde ˊˊen çok oy alan sorularˊˊ başlığı altında yer alan yüzlerce soru arasında ilk iki sırayı, atanamayan öğretmenler ile 5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında belediyelerde sözleşmeli çalışan personelin durumu aldı.

Cumhurbaşkanı Gül, yarın akşam YouTube ve NTV tarafından ortak yapılacak canlı yayında, yazılıların yanı sıra görüntülü olanların da yer aldığı sorulardan bir moderatör tarafından seçilenleri yanıtlayacak.

YouTube World View kanalına daha önce ABD Başkanı Barack Obama, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, U2 grubunun solisti Bono, yazar Arianna Huffington gibiisimler de konuk olmuştu.

YouTube World View kanalına, ˊˊhttp://www.youtube.com/user/worldviewˊˊ adresinden ulaşılabilecek. (A.A)

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-