-

Mükemmel Çift dizisi oyuncuları biyografi ve fotoğraflar

17 Haziran 2010 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

114.jpg (250×300)BORA BAŞARAN

Mükemmel Çift efsanesinin dogmasının nedeni. Ülkenin en ünlü adamlarından biri. Agzı iyi laf yapan, ukala, hazır cevap ve sansasyonel bir ana haber sunucusu. Hayatı yalanlarla dolu. Umurunda olan tek sey ise para ve söhret. Yetimhanede büyümüs ve bugünlere gelebilmek için, Kanal 4′ün varisi ile birlikte olmasına ragmen, Ayça’ya asıkmıs rolü yaparak onunla evlenmekten bile çekinmemis. Entrika çevirmekte ve rol kesmekte üzerine yok. Fakat, yasadıgı sahte hayata ragmen, basarısı tamamen gerçek. Geçirdigi kaza sonucu komaya giren Bora’nın söhretinin tadını, yerine geçen Taner Sönmez çıkarabilecek mi?

…………………………..

AYÇA BAŞARAN

Ekrandaki ısıltısıyla herkesi büyüleyen mükemmel çift efsanesinin diger yarısı. Çok güzel, zarif ve zeki olmasının yanı sıra sevgi dolu ve fedakar bir kadın. Bora’nın oyununa geldigi ve onunla hayalindeki mutlu yuvayı kurabilecegini düsündügü için çok pisman. Her türlü entrikanın döndügü, ikiyüzlü bir dünyada, kandırılmıs ve aldatılmıs olmanın acısını paylasabilecegi tek kisi ise asistanı Seyda. Bora’nın kanalın patronu Haluk’la bir olup kendisine yaptıklarını affetmesi mümkün degil ama her seye ragmen bu oyunu sürdürmek zorunda. Bora’dan en nefret ettigi anda onun aniden degismesi kafasını karıstırsa da, ne yasananları ne de nefretini unutmaya hiç niyeti yok. Peki ya, Bora’nın yerine geçen Taner’e asık olursa?

……………………………

TANER SÖNMEZ

Söhreti ve parayı zerre kadar önemsemeyen, konformist, bohem, idealist ve Bora Basaran’a ikizi kadar benzeyen bir tiyatrocu. Kisisel hırslardan uzak ve iç huzurunu her seyden önde tutan, mutlu bir adam. Kaderin bir oyunu sonucu, Bora Basaran’ın yerine geçince ne yapacak? Evinde televizyonu bile yokken, bir anda kendisini entrikalarla dolu medya dünyasında buldugunda eskisi gibi kalabilecek mi? Bir yandan inandıgı degerleri korumaya çalısırken, diger yandan basarılı olabilecek mi? Her seyden önemlisi, baska biri zannettigi için kendisinden nefret eden Ayça’nın kalbini fethedebilecek mi?

………………………..

RAFET ‘RAFİ’ DERECİ

Taner’in çocukluk arkadası, kayıtsız sartsız dostu ve tek destegi. Hayatı ciddiye almayan, eglenceli ve fırsatçı biri. Durup dururken, basını belaya sokmakta üstüne yok. Ayça’nın kalbini kazanması için Taner’e yardım etmeye çalısırken, kendisini askın büyüsüne kapılmaktan koruyabilecek mi?

……………………….

………………………..

YİGİT KARAMAN

Kanal 4′ün patronu Haluk’un oglu ve tek çocugu. Zeki, düsünceli, iyimser ve naif. Bora’yla ilgileniyor ve ona çok düşkün. Bora’nın Ayça ile olan sahte evliligine bile tahammül edemeyen Yigit, Bora’nın yerine geçen Taner ondan kaçmaya baslayınca ne yapacak?

………………………..

HALUK KARAMAN

Bora ve Ayça’nın çalıstıgı Kanal 4′ün sahibi. Para ve gücün her sey olduguna inanan, çıkarlarını her seyden üstün tutan, zeki ve hırslı bir adam. Reyting ugruna yapmayacagı hiç bir sey yok. Bora’nın komaya girdigi kazaya sebep olan o. Kaderin bir oyunuyla Bora’nın yerine geçecek Taner’i bulan da yine o. Entrikalarla dolu medya dünyasında, oyunu kuralına göre en iyi oynayan kisi. Peki, Taner gibi oyunun kurallarını bilmeyen biri isin içine bulastıgında, yani oyunun kuralları degistiginde de, eskisi kadar basarılı olabilecek mi?

………………………..

JÜLİDE BOZOGLU
YASAR KILIÇ
VAHİDE YILMAZ
TAYFUN TEZEL
ARDA ÇAGLAR
SEYDA AYANCIK
PELİN DURUKAN
BÜLENT YÜKSEL

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-