-

Fenerbahçe Miroslav Stoch'u transfer etti

10 Haziran 2010 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe, bir süredir Galatasaray'la ismi anılşan Chelsea'nin Slovak orta saha oyuncusu Miroslav Stoch'u renklerine bağladı.
10/06/10 16:20

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a büyük bir çalım attı. Sarı-lacivertliler, ismi bir süredir Galatasaray'la anılan ve Sarı-kırmızılı takımın her an sözleşme imzalaması beklenen Chelsea'nin Slovak orta saha oyuncusu Miroslav Stoch'la 4 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLANDI
Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch'u renklerine bağladı. 2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente'de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı" denildi.

Twente'nin sezonu Hollanda Şampiyonu olarak tamamlamasında büyük pay sahibi olan Stoch, Slovakya Milli Takımı'nın formasıyla 2010 Dünya Kupası'nda mücadele vermeye hazırlanıyor.

HTSPOR.COM NE DERSE O
Fenerbahçe'nin Miroslav Stoch ile ilgilendiğini Türk Spor Basını'nda ilk kez HTSPOR.COM duyurdu. Türkiye'nin tartışmasız en iyi internet spor sitesi olan HTSPOR.COM, 09.06.2010 tarihinde Evren Alanlı imzasıyla sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği belirtmişti...

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-