-

Oylum Talu kiminle ne zaman evleniyor - kına gecesi görüntüleri

13 Nisan 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Gelecek hafta dünya evine girecek olan Oylum Talu dillere destan bir kına gecesi yaptı
 
20 Nisan'da dünya evine girecek olan Oylum Talu'nun kınası geçtiğimiz akşam Suzan Kardeş'in sahne aldığı bir mekanda yapıldı.
 
Aile arasında yapılan kına eğlencesine ünlü sunucu Esra Erol'da katıldı. Balkan ezgileri ve Suzan Kardeş ile başlayan kına gecesi, sazlı-sözlü dansözlü bir biçimde devam etti. Sıra gelin Oylum Talu'ya kına yakılmaya geldiğinde ise ilginç görüntüler yaşandı.
 
AĞLAYAMADI
Geleneklere göre geline kına yakılırken söylenen ''Yüksek yüksek tepelere'' adlı ezgiler ile ağlamayan Talu için önce annesi sonrada Suzan Kardeş devreye girdi. Gözyaşları bir türlü akmayan Oylum Talu ''mutlu günümde beni ağlatmaya çalışıyorsunuz. Aşk olsun'' esprisi ile etrafındakilere takıldı. Kendisine yakılan kınanın ardından basın mensuplarının yanına gelen Talu basın mensuplarının yanına gelerek ''mutlu günümde benimlesiniz sizede kına yakacağım'' diyerek muhabirlerin serçe parmaklarına kına yakmayıda ihmal etmedi.
 
 
DANSÖZLÜ KINA GECESİ
Gecede sahne sırası dansöze geldiğinde ise ortaya renkli görüntüler çıktı. Oryantel ile birlikte göbek atıp raks eden çiçeği burnunda gelin adayı Oylum Talu'ya, Esra Erol ve diğer arkadaşlarıda eşlik ederken, annesi ise kendisine bir oyuncakla baloncuklar üfledi. Suzan Kardeş'in ezgileri ile devam eden gecede pür neşe saatlerce eğlenen misafirlerin ve Oylum Talu'nun nişanlısı ise bir başka mekanda, kına gecesi misafirlerinin eşleri ve erkek arkadaşları ile birlikte yemek yediği öğrenildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-