-

Cem Yılmaz'ın çocukluk arkadaşı Hasibe Yılmaz Aktaş kimdir?

9 Nisan 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Cem Yılmaz, son gösterisini sinemada 3 milyon 738 bin 645 kişi tarafından izlenerek rekora imza atan 'CM101 Fundamentals'ın DVD'sinin imza gününü Kanyon D&R’da gerçekleştirdi. Yaklaşık 4 saat süren imza gününde Yılmaz, hayranlarıyla sohbette etti. Uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde duygusal anlar da yaşandı.


Cem Yılmaz, 16 yıldır görüşmediği kuzeni Hasibe Yılmaz Aktaş’ı karşısında görünce şoke oldu. İkili, kısa süreli sohbet etme imkanı buldu. Hasibe Yılmaz Aktaş, ünlü komedyenin dayısının oğlu olduğunu söyleyerek, “16 yıl sonra ilk kez gördüm. Buraya gelerek söylemek istedim” dedi. Yılmaz, 16 yıldır görmediği akrabasıyla kısa süre sohbet etti. Yılmaz, kuzeni Hasibe Yılmaz Aktaş’ın oğluna, “Tarkan’a benziyorsun” diyerek espri yaptı. Kuzeninin oğlu espriye gülmeyince Yılmaz, “Hoşuna gitmedi mi?” diye sordu.

Cem Yılmaz'la 16 yıl sonra karşılaştı

Deneydi netice verdi  
Gösteriye olan ilginin ardından bir de DVD çıkarttıklarını belirten Cem Yılmaz, “Sinemada izlediğiniz gösterimiz DVD oldu. Kardeşlerimize bunu imzalıyorum. Zaten gösteri adı üzerinde nerede olursa olsun seyirciyle buluşması arzulanan bir şeydi. Bu yapılan bir şey... Sinema perdesinde olması için illa da film olması gerekmiyor. Aslında bir deneydi ve netice de verdi” dedi.
 
Hikayeler biriktiği zaman sahneye çıkacağım  
Gösteriye çok ilgi olduğunu belirten ünlü komedyen, “Korsanları engellemek mümkün değil. Daha doğrusu onu engellemek bizim vazifemiz değil. Gel gelelim ki yapacak bir şeyimiz yok. Gösterinin neticesini çok olumlu aldık. Sahnedeki gösteriyle belli sezon devam ettikten sonra vizyona girebilir. Sahneye çıkacak hikayeler biriktiği zaman sahneye çıkmayı düşünüyorum. Onun için biraz vakit lazım. Bir iki sene sinema filmi yapmakla uğraştıktan sonra çıkarım. Sinema filmi bu yazın sonuna doğru bir film hikayesi toparlarsak yapacağız” diye konuştu.
 
Her şey yolunda maşallah  
Lenf kanserine yakalandığı öğrenilen Özkan Uğur ile ilgili, “Özkan abiyle geçen gün görüştüm. Her şey çok yolunda maşallah… Haberler iyi. Hep beraberiz geçen gün görüştük. Biraz dikkatli olması gereken evre var. Her şey kontrol altında…” şeklinde konuştu.
 
Sulandırmak istemiyorum<br /> Akil Adamlar komisyonuyla ilgili, “O konunun ciddiyetiyle ilgili işi sulandırmak istemiyorum” yorumunu yaptı.
 
O şekilde çalışmıyoruz
Ünlü oyuncu Beren Saat’in sevgilisi Kenan Doğulu’nun ricası üzerine Cem Yılmaz’ın çekeceği yeni filmde oynayacağı söylentileri hakkında ise “O haberler hiçbir yönüyle gerçek değil. O şekilde çalışmıyoruz zaten…” diyerek iddialarını yalanladı.
 
Yılmaz’ın esprileri:
İmza günleri devlet dairesi gibi bas geç yapıyoruz
Bir hayranının DVD’yi nerede izleyeceğini sormasına Yılmaz: önce izleyecek ortamı yaratacaksın
Bir genç kız hayranının fotoğraf çekilirken şişman çıktım galiba demesi üzerine Yılmaz: Sende şişman çıkmamak için biraz gayret gösterseydin
İki çocuk hayranından birisinin Süpermen tişörtü giymesine Yılmaz: Birisi Süpermen diğeri Harry Potter’a benziyor. Daha kime imza atacağım. İmza günü bitmiştir. 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-