-

WhatsApp üzerinden mesaj gönderme ücreti

19 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Akıllı telefonunuz için uygun bir mobil internet veri planınız varsa, WhatsApp üzerinden mesaj ve medya gönderip almak ücretsizdir.
WhatsApp Messenger, mesaj, resim, ses, video, konum ve kişi bilgileri göndermek ve almak için telefonunuzun internet bağlantısını kullanır. Telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve veri sınırınızı aşmadıysanız, WhatsApp üzerinden mesajlaşmakla ek ücrete tabi tutulmazsınız. 
Veri kullanımı konusunda endişeleriniz varsa, mümkünse Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı öneririz. 
Ancak, aşağıdakilere dikkat etmelisiniz:
  • Kapsama alanı dışındaysanız ek mobil veri ücretlerine tabi tutulabilirsiniz. Bu telefonlarda WhatsApp kapsama ayarlarını nasıl ayarlayacağınızı öğrenin: Android |iPhone | Nokia
  • WhatsApp'ın "arama" özelliği yoktur. WhatsApp'ta [Arama] tuşunu görüyorsanız bu tuşu telefonunuzdaki [Arama] tuşu gibi kullanabilirsiniz. Bu yüzden WhatsApp içinde [Arama] tuşu kullanılarak yapılan telefon görüşmelerinde mobil operatörünün arama ücretleri uygulanır.
  • Arkadaşlarınızı SMS mesajı ile WhatsApp'i kullanmaya davet ediyorsanız, mobil operatörünün hizmet ücretleri geçerli olabilir. WhatsApp'a arkadaş davet etmekle ilgili ek bilgiler burada bulunabilinir
WhatsApp Destek Ekibi

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-