-

Sinem Kobalt ve Arda Turan düğünü ne zaman olacak?

20 Mart 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


 İspanya’nın Atletico Madrid takımında top koşturan milli futbolcu Arda Turan, 3.5 yıldır beraber olduğu ünlü oyuncu Sinem Kobal ile birinci nişan yıldönümünde nikâh masasına oturmayı planlıyor.

15 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda evlenecekleri iddia edilen çiftin, her şeyi Arda Turan’ın iş takvimine göre ayarlama kararı aldığı ortaya çıktı. Yaz başına evlilik hazırlıklarını yetiştiremeyen ünlü çift, yaz ortasında da araya Turan’ın kampı ve Ramazan ayı girdiği için nikâhı geçen yıl nişan yaptıkları tarih olan aralık ayına erteleme kararı aldı.
 Sinem ve Arda nikâhı aralık ayına erteledi |  görsel 1

Devre arası yapılacak
Turan ile Kobal geçen yıl aralık ayının son haftası evlilik için ilk adımı atmış ve kız isteme merasiminin ardından Kumkapı’da düzenlenen renkli bir eğlence ortamında nişan yüzüklerini takmıştı. Ünlü çift nişan sonrası Kartalkaya’da önbalayı yapmıştı. Çift şimdi nikâh tarihlerini de nişan dönemi gibi Arda Turan’ın devre arasına denk getirme kararı aldı.  Böylece Turan ile Kobal, nikâh sonrası rahat rahat balayına da çıkabilmeyi planlıyor. Turan geçen yıl nikâh şahitliğini yapması için Başbakan Tayyip Erdoğan’dan da söz almıştı.    

milliyet

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-