-

Nihat Doğan nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a gitti

21 Mart 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Son zamanlarda sosyal mesajlarıyla gündeme gelen şarkıcı Nihat Doğan, Bugün Diyarbakır'da yapılacak Nevruz kutlamalarına katılmak için Amed'e gitti.

Diyarbakır’da bir milyondan fazla kişinin katılması beklenen Nevruz kutlamalarına Türkiye ve Dünya’dan yüzlerce basın mensubunun yanı sıra pek çok ünlü ismi de ağırlayacak.
Nihat Doğan, Nevruz için Diyarbakır'a böyle gitti!
Abdullah Öcalan’ın çözüm sürecinde önemli bir adım olarak görülen barış mesajının duyurulacağı tören bu açıdan da büyük ilgi görüyor.
Nevruz kutlamasının en ilginç yüzlerinden biri de şüphesiz Şarkıcı Nihat Doğan olacak. Geçtiğimiz haftalar Chavez’in cenaze töreni çin Venezuella’ya giden Doğan, bu sabah da Nevruz kutlamaları için Diyarbakır’a gitti. Doğan Diyarbakır’a gittiğini twitter’dan ‘barış için Amed’e gidiyorum’ diye duyurdu. İşte Nihat Doğan’ın twitter’dan verdiği barış mesajları:
bugun Amed'e buyuk bir heyecanla Newroz'a degil barisa kosuyormusuz gibi bir his var icimde.unutmayalim ki Baris birlestirir savas boler.
Newroza karsi Facede orgutlenenleri bilisim suclari polisi yakinen takip etmekte.Gaza gelip oyuna gelip,kodeste bulmayin kendinizi uyariyorm
İc savas cikarma noktasinda provokasyon yapip kitleleri harekete gecirenlerin cezasinin muebbet hapis oldugunu hatirlatmak isterim.uyariyorm
Ve ucaga biniyor,Baris icin Amed'e ucuyoruz
Radikal

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-