-

Dilan Çıtak kimdir - Biyografi - Tatlıses'in kızı mı?

1 Nisan 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün Fox ekranlarında yayınlanan Su Gibi isimli programda ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Dilan, "İbrahim Tatlıses'in kızıyım" dedi.


İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 İstanbul doğumlu. Tüm hayatı boyunca tıpkı İbrahim Tatlıses gibi müzikle tam entegre bir yaşantısı oldu. Halen de öyle devam ediyor hayatına..
Ancak ismi "gönüldaş" anlamına gelen Dilan için "Tatlıses" soyadı ile tüm benzerlik bu kadarla sınırlı değil. Dilan Berklee Müzik Akademisi'nde eğitim aldı, Amerika'da uzun süre kaldı. Burada işte Tatlıses'in oğlu İdo ile yolları çakışıyor. Çünkü tıpkı bir dönem Dilan'ın olduğu gibi İdo da şimdi Berklee'de müzik eğitimi alıyor

Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de   devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı
2007'de mezun oldu ve Müjdat Gezen konservatuar 1 de batı müziğini kazanarak eğitimine basladi ve bitirdi.
2011'de dil ve muzik egitimi icin Amerika'ya gitti. "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan ceşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper's Ferry,Wally's Cafe,939 Cafe). Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış "The Julliard School"dan mezun Amerikali bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye'ye dönüş yapti. İTÜ İngilizce müzikoloji bolümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam ediyor.
Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Kendi projesi olan SOUL SENSATION band'in solistliği ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkilar" projesinde de vokal olarak yer alıyor.
Kendisi gibi müzisyen olan Yiğit Çıtak ile evliliği sonrası onun soyadını almıştı




 Programın daimi konuklarından biri, Sami Bey 'Bir kızımız var. Onun Sayın İbrahim Tatlıses'in kızıolduğunu düşünüyorum. Dilan kızımız. Gururla çalışıyor. Yani bu kadar tevazu olur' dedi.



BİZ BUNU BİLİYORDUK
Songül Karlı'nın 'Samiciğim sen bu duyumu nereden aldın?' demesi üzerine Dilan Çıtak stüdyoyu terk etti.
Program sunucularından Uğur Arslan yaşanan gelişmenin ardından 'Biz bunu biliyorduk ama söylemek istemediği için söylemiyoruz. Dilan pek dillendirmek istemiyor meseleyi. Şu an çok üzüldü' açıklamasını yaptı.

HEPİMİZİN HAYRANLIK DUYDUĞU BİRİSİNİN KIZI
Çıtak'ı yeniden stüdyoya çağıran Arslan 'Dilan lütfen yerine gelsin. Bu meseleden bahsetmeyeceğiz. Bu ayıp ya da kötü bir şey değil. Sonuçta hepimizin çok sevdiği ve hayranlık duyduğu birisinin kızıburada bizimle birlikte mesai yapıyor, çalışıyor. Onun da işi... ayakları üstünde duruyor. Duracak tabii' diyerek durumu toparlamaya çalıştı.
Songül Karlı ise 'Dilan çok onurlu ve gururlu bir kız. Kimseden bir şey beklemiyor. Okudum, kendi ayaklarının üstünde duruyor. Çok cici ve asil bir kız. Biz bunu çok başlardan beri biliyorduk ama söylemiyorduk. Kendi söylemek isterse o zaman söylenecek bir şeydi diye düşünüyorum' dedi.
VURULUNCA ' BABA BABA' DİYE HASTANEYE KOŞTU....
Daha önce de Dilan Çıtak'ın, Tatlıses vurulduğunda 'baba, baba' diye hastaneye koştuğu konuşulmuştu.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-