-

Emanuel Emenike Fenerbahçe'ye mi geliyor?

27 Aralık 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Radyospor’da Arkomen’in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı’na katılan Fenerbahçe Eski Yöneticisi Hulusi Belgü, Emenike hakkında çok önemli bir açıklama yaptı.
Eski Yönetici, geçen yıl 10 milyon Euro karşılığında Sprtak Moskova’ya satılan Nijeryalı futbolcunun ara dönemde tekrar Fenerbahçe’ye dönebileceğini söyledi. Belgü, “Stoch gidebilir, Emenike gelebilir” dedi.
KISA SÜRE SONRA AÇIKLANABİLİR
Emenike’nin isminin geçtiğimiz günlerde basında yer aldığını ifade eden Belgü, “Emenike’nin geleceğini tahmin ediyorum. Bu bilgi bende sır olarak kalmamış. Fenerbahçe yönetimi, Emenike transferi için çok ilerledi. Yönetim,  Emenike için Spartak Moskova ile görüşüyor. Çok kısa bir zaman içinde bu transfer açıklanabilir. Hatta bu transferde Stoch ile Emenike takası bile olabilir” dedi.
Geçiğimiz yıl 9 milyon Euro karşılığında Karabükspor'dan transfer edilen Emenike, şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istemiş ve sarı-larcivertlilerde Nijeryalı futbolcuyu 10 milyon Euro karşılığında Spartak Moskova'ya satmıştı.
Emenike haber bekliyor...
Fenerbahçe'de bir maç bile oynayamadan Spartak Moskova'ya transfer olmak zorunda kalan Emanuel Emenike, sarı lacivertli takımın kendisini yeniden transfer edeceği yönündeki iddiaları, dikkatle takip ediyor.
EMENIKE GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR
Nijeryalı futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Erdem Konyar, "Emenike şu anda ülkesinde. Fenerbahçe'yle ilgili gelişmeleri biliyor. Ancak ortada somut bir şey olmadığı için yorum yapmak istemiyor" dedi.
SPARTAK MOSKOVA GÖRÜŞÜN DERSE GÖRÜŞÜRÜZ
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Konyar, "Biz Spartak Moskova'dan herhangi bir bilgi verilmedi. Olmayan bir şey üzerine yorum yapamam. Fakat Fenerbahçe Yönetimi, Spartak Moskova'yla görüşüyor olabilir. Bize bilgi gelir, 'görüşün' derlerse biz görüşmeye açığız. Elbette ki görüşürüz. İş ciddiye binerse oturur, görüşürüz. Teklife göre şartlara göre karar veririz. Emenike Türkiye'de ifade vermek için Mahkeme'ye gittiğinde de hakim sorusun üzerine söylemişti: "Türkiye kapısı bana her zaman açık. Elbette futbol oynamak için Türkiye'ye gelirim. Bir sakınca yok. Ben Türkiye'de Emenike oldum' demişti. Türkiye'ye gelip futbol oynamayı elbette düşünüyor. Bu belki Ocak'ta olmaz, bir sene, iki sene sonra olabilir. Kimse ne zaman neyin olacağını bilemez" diye konuştu.
SPARTAK MOSKOVA'NIN EN İYİ FORVETİ
Erdem Konyar, Emenike'nin Moskova'da mutlu olduğunu ve Spartak Moskova kulübünde iyi bir sözleşmeye sahip olduğunu belirterek, "Unai Emery döneminde sorunlar vardı. Emenike'yi oynatmıyordu. Emery gitti. Genel Menajer Valery Karpin teknik direktör oldu. Emenike&yi çok seviyormlar. Yöneticiler de Emenike'nin takımın en iyi forveti olduğunu söylüyorlar. Orada şu anda hiç bir sorunu yok" dedi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-