-

Fenerbahçe Taraftarının Rüya Takımı - İşte ilk 11

4 Eylül 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe'de Raul Meireles transferiyle hava bir anda değişti. Devler Ligi kırgınlığı bir nebze de olsa azaltıldı. Taraftar kalemi ve kağıtı eline alarak 11 kuruyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayan ve bu yıl yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'de Raul Jose Trindade Meireles'in Chelsea'den transferi sarı-lacivertli taraftarlarda büyük heyecan yarattı.
Sportif direktör ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın "yeni" Fenerbahçe'sinde ise sistemde ve 11'de önemli değişiklikler kapıda. Brezilyalı Alex de Souza'yı kademeli bir şekilde takımdan ayırarak kafasında kritik mücadeleler hariç ofansif yönü kuvvetli bir 11 düşünen Kocaman'ın ilk 11'de değişiklikler yapması bekleniyor.



Sarı-lacivertliler 4-4-1-1 dizilişine devam ederken oyun içinde bazı futbolcular mevki değiştirecek ve oyunun belirli zamanlarında Fenerbahçe 4-4-2, bazı zamanlarda da 4-6-0 dizilişiyle sahada olabilir. Bu Fenerbahçeli taraftarların ise yıllardır beklediği ve hasretini kurduğu bir sistem.
Transferlerin tamamlanmasıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin kırgınlığını üzerinden atan Fenerbahçeliler kafalarındaki rüya 11'e de kavuşmuş oldu. Taraftarların merak ve heyecanla beklediği 11 şu şekilde


Kaynak:sporx

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-