-

Şampiyon Galatasaray'ın Kadıköy'de kupa töreni video izle

13 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray, 2011-2012 sezonu sonunda elde ettği şampiyonluk kupasını yaşanan büyük krize rağmen Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kaldırdı.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak ligi şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını saha içerisinde karanlıkta düzenlenen törende aldı.

Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın sona ermesinden yaklaşık 3 saat sonra şampiyonluk kupasını almak üzere sahaya çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ışıkları, saatler öncesinde kapatıldığı için tören karanlıkta yapıldı.

Önce yönetim kurulu üyeleri sahaya çıkarken, ardından futbolcular coşkulu bir şekilde tezahüratlarla sahaya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, saat 23.50'de takım kaptanları Sabri ve Ayhan'a şampiyonluk kupasını verdi.


Sarı-kırmızılı futbolcular kupalarını aldıktan sonra saha içerisinde büyük bir sevinç yaşadılar. Kupayı kaldırarak büyük coşku yaşayan futbolcular tezahüratlar yaparken, ''İmparator Fatih Terim'' şeklinde de tempo tuttular. Bu arada bazı futbolcuların Sabri'yi omuzlara aldığı görüldü.

Orta alandaki sevinçlerin ardından futbolcular boş statta şampiyonluk turu atarken, Migros kale arkası tribününün önüne doğru koşarak sevinçlerine burada devam ettiler.

Bir ara kupayı yere koyup geri çekilen futbolcular, hep birlikte kupaya doğru koşup basın mensuplarına görüntü verdiler. Bu arada, tören için açılan stadın bir bölümünün ışıkları, sarı-kırmızılı ekibin sevinç gösterileri devam ederken kapatıldı. Futbolcuların törenin ardından soyunma odasına giderken ışıkların kapatılmasına tepkili oldukları görüldü.



Galatasaray, yaşanan büyük kriz sonrasında şampiyonluk kupasını Kadıköy'de kaldırdı. Hakem Cüneyt Çakır'ın bitiş düdüğünü çalmasının ardından sarı-kırmızılı yöneticiler ve futbolcular şampiyonluk kupasının kaldırmak için geri sayıma geçmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan kupa krizinin ardından sarı-kırmızılı kulübün tüm yöneticilerinin şampiyonluk kupasını Kadıköy'de kaldırmak konusunda ısrarcı olmuşlardı.

Kupa krizinin nasıl çözümleneceği konusunda çeşitli fikirler ortaya çıkmaya başlarken; Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak devreye girdi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Albayrak, kupanın Kadıköy'de kaldırılacağını açıkladı.


video




0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-