-

Galatasaray kupayı Alırsa kendi taraftarı önünde kutlayama yapacak

9 Mayıs 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, divan üyelerine önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda şampiyon olmaları halinde kupayı sarı-kırmızılı taraftarlarla birlikte kaldırmak istediklerini söyledi, Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe'nin de aynı görüşte olduklarını ifade etti



Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmada şampiyon olmaları takdirde, kupanın sarı-kırmızılı taraftarların olduğu bir ortamda verilmesinin daha mantıklı olacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen aylık divan kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aysal, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin kutlanmayı hak ettiğini belirterek, şöyle konuştu: ''İnşallah kupayı biz alırız ama kim alırsa alsın, her iki takımı da kutlamak lazım. Buraya kadar başa baş, dişe diş gelmiş olması, hem Galatasaray'ın hem Fenerbahçe'nin büyük başarısıdır. Artık bundan sonra sahada centilmence, güzel ve ciddi bir maç oynanacak. Bunun neticesinde taraftarın sevinme hakkı var, hangi taraf olursa olsun. Ama Galatasaray taraftarı maalesef orada değil. Onun için aldığımız takdirde, kupanın Galatasaray taraftarının olduğu bir yerde verilmesi bence daha mantıklı. Bunu arkadaşlarımızla konuşacağız, netleştireceğiz. Federasyonun da bu yönde bir talebi var. Fenerbahçe'nin de bu yönde bir talebi, önerisi var. Biz bunu değerlendiriyoruz şu anda. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek ortam neyse onu yapacağız.''

Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç men cezası alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in karşılaşmayı nerede takip edeceğine yönelik bir soru üzerine, ''Şu anda Tahkim Kurulu'nda bir talebimiz var. Bu talebin neticesi yarın belli olur. Ona göre bu düzenlenecek. Olmadığı takdirde artık o Fenerbahçe Kulübü ile yapacağımız müzakereye bağlı. Herhalde yardımcı olacaklardır bir şekilde'' dedi.

''Maça gitme kararı aldım''

Ünal Aysal, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi karşılaşmaya gitme kararı aldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli takım ile normal sezonda deplasmanda oynadıkları karşılaşmaya, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın olmaması gerekçesiyle gitmeyen Aysal, ''Bugün ilk defa açıklıyorum, maça gitme kararı aldım. Bundan evvel sebebim belliydi. Ama bugün Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı'nı aradım. Bu bir final ve kupa maçı, katiyetle takımımın yanında olmak istiyorum. Yabancı bir sahada oynanıyor. Onun için bu maçta bütün yönetim kurulu üyelerimizle beraber ben de hazır bulunacağım'' ifadelerini kullandı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-