-

Fenerbahçeli taraftarlar sahaya indi - Büyük olaylar çıktı

13 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’ın şampiyonluğuyla birlikte Saracoğlu Stadı karıştı. Fenerbahçeli futbolcuları alkışlayan sarı laciverli taraftarlar sahaya indi. Maçtan sonra şampiyonluk sevincini yaşayan sarı kırmızılı oyunculardan Melo, Semih ve Sabri formalarını çıkarıp sallayınca tribünler bir anda tepki gösterdi. Sahaya inen binlerce sarı lacivertli taraftar emniyet güçleri ile çatıştı. Polise koltukları fırlattı. Kaleci Volkan taraftarları önlemeye çalışırken, güvenlik güçleri biber gazı sıkarak olaylara müdahale etti. Sarı kırmızılı oyuncuları soyunma odasına gönderdi.


Polis sahaya girenleri uzaklaştırmak için biber gazı kullandı. Biber gazı soyunma odalarına koridorlara kadar girdi. Futbolcular zor anlar yaşadı. Şu anda koridorlar sakin
Fenerbahçe daha üstün oynadığı maçta gol atamayınca şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı. Galatasaray 2011_2012 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte Fenerbahçeli futbolcular üzüntüden gözyaşları döktü
Galatasaraylı futbolcular hakettikleri şampiyonluğu sahanın ortasında kutladı.
Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir maçın bitiş düdüğünden sonra Galatasaraylı yöneticileri tebrik etti.
Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle onbinlerce sarı kırmızılı taraftar sokaklara döküldü. Şampiyonluğu çılgınca kutlamaya başladı
Böylece bütün Türkiye'nin nefesini tutup izlediği ve her iki takımın da 90 dakikayı 10'ar kişi tamamladığı maçta gülen taraf Galatasaray oldu...

Şampiyonluk sayısı eşitlendi-

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk sayısını 18’e çıkardı.

Fenerbahçe ile şampiyonluk sayısını eşitleyen sarı-kırmızılılar, şampiyonluk hasretine de 3 sezonun ardından son vermeyi başardı.

-Elmander’e Süper Final yaramadı-

Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, Fenerbahçe karşısında sakatlanarak 27. dakikada oyundan çıkarken, Süper Final maçlarını beklentinin çok altında tamamlamış oldu.

Karşılaşmanın 15. dakikasında bir sakatlık yaşayan ve tedavisi sonrası oyuna dönmesine karşın sekerek koşan Elmander, daha sonra çıkmak için teknik heyete işaret yaptı.

Tekrar saha kenarına gelen oyuncu, ayak bileğine yapılan bandaj sonrası yeniden oyuna dahil olmasına karşın, devam edemedi. Kaleciyle karşı karşıya oldukça önemli bir gol fırsatını değerlendiremeyen Elmander, hemen ardından 27. dakikada maçtaki yerini Baros’a bırakmak zorunda kaldı.

Süper Final’e başlarken 12 golle takımının en golcü ismi olan ve 13 gollük kariyer rekorunu kırmaya doğru ilerleyen Elmander, bunu bir türlü başaramadı. Süper Final’deki 6 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan oyuncu, hiç gol üretemezken, şampiyonun belirlendiği maçta ise sakatlık yaşayarak henüz 27. dakikada oyundan çıkmak durumunda kaldı.


-Ujfalusi kırmızı kart gördü-

Ujfalusi’nun kırmızı kart görmesi nedeniyle Galatasaray, maçın son bölümünü 10 kişi oynadı.

Fenerbahçe’de Dia’nın 65. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından rakibine karşı sahada 1 kişi fazla mücadele eden sarı-kırmızılı ekip, 80. dakikada Ujfalusi’nin ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla bu üstünlüğünü kaybetti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-